Dures crítiques a ‘Supervivientes’ per un favoritisme indignant

'Supervivientes' segueix acaparant crítiques. Aquesta edició els està fent aconseguir una audiència boníssima, però a costa de rebre un comentari negatiu rere un altre. El favoritisme que estan tenint cap a Isabel Pantoja està sent summament escandalós, ja que ni el dissimulen. És per això que molts teleespectadors se senten estafats, el que fa que esclatin a Twitter.

Isabel Pantoja  Supervivientes

Isabel Pantoja /  Supervivientes

El concurs de Pantoja està sent molt irregular. No fa ni un mes que són a l'illa i ja ha amenaçat d'abandonar més de tres cops. La direcció, davant d'això, l'ha omplert de beneficis. La tracten infinitament millor, el que alguns dels propis companys han denunciat. Volen fer l'impossible per convèncer-la de quedar-s'hi, en ser conscients que la majoria de l'audiència segueix el reality per veure-la a ella.

Doncs bé, aquest diumenge han tornat a viure una situació complicada. I és que la cantant ha tornat a dir que vol marxar. Convençuda i cansada, ha comunicat a Jordi González que ja s'havia fet la maleta, disposada a abandonar. Cada cop té menys suport entre els companys, el que se suma a una lesió de genoll que la tindria martiritzada. Ara bé, de ben segur que saber que compta amb una clàusula que diu que no ha de pagar multa en marxar, també l'ajuda a prendre la decisió. 

Jordi González i Isabel Pantoja  Supervivientes

Jordi González i Isabel Pantoja /  Supervivientes

Precisament aquesta clàusula evidencia el tracte de favor que té. I és que és l'única concursant que no haurà de pagar una indemnització en cas de decidir abandonar. I això per què? Perquè van coincidir-li aquest benefici. El que més ràbia ha fet als teleespectadors ha estat l'actitud del presentador, que ha evidenciat que faran tot el que demani per tal que no marxi. Una súplica que xoca amb les paraules del mateix Jordi, que només fa una setmana escridassava i humiliava Azúcar Moreno quan van dir que volien abandonar. Dos concursants en una mateixa situació, però amb una actitud del programa radicalment diferent.

 

Amb elles van quedar-se a gust, insultant-les i assegurant que les anaven a vetar per haver estat poc professionals. Davant de les mateixes paraules però en boca de Pantoja, tot elogis: "Però Isabel, una dona amb la teva tenacitat, que ha lliurat mil batalles molt més dures que aquesta... No pots abandonar. Pensa-t'ho. Amb la teva família està tot bé, estàs fent un excel·lent concurs, tens molt suport aquí fora i ho notaràs. No et puc dir quant, però el tens. Molts volen la teva salvació, Isabel. Es multipliquen els teus seguidors gràcies a la teva participació a 'Supervivientes'". Escandalós.

Ella seguia capficada amb què no pot continuar, davant del que Jordi no es donava per satisfet: "No vull manipular-te, només vull parlar amb tu de professional a professional. Si abandones, et rebrem a Madrid amb els braços oberts. Però almenys aguanta quatre llunes, fins al dijous. No faries un esforç de quatre llunes perquè l'audiència s'apiadi de tu? S'ha de ser honest a la vida i Isabel, ho ets". L'audiència, davant d'això, assegura que no pot més. Una edició envoltada de crítiques, que segueix fent molts bons números... això sí. 

Més informació
 

Comentaris