'Supervivientes' evita que Isabel Pantoja marxi donant-li més privilegis

Nit de bogeria a 'Supervivientes'. Després de viure una tarda molt intensa en la qual es va arribar a parlar d'un possible abandonament d'Isabel Pantoja i Azúcar Moreno, el programa havia de tranquil·litzar l'audiència. La cantant és el caramelet de l'edició, això està clar, i és qui els ajuda a fer unes audiències espectaculars. Finalment han aconseguit que no marxin, però, com?

Posem-nos en antecedents. Tot començava amb una monumental discussió entre Pantoja i Carlos Lozano. El controvertit concursant va dir-li absolutament de tot: "Et puc treure molta merda que tens a dins, el que ets tu. Et rentes la p... boca abans de parlar de mi i de la meva família. No m'obliguis a parlar de la teva. Treu-te els galons, que per a la més gran està Rocío Jurado. Ves a una residència!". 

pantoja i lozano  telecinco

Isabel Pantoja i Carlos Lozano / Telecinco

Aquestes paraules, òbviament, no van fer gens de gràcia a Pantoja. Què va fer davant d'això? Titllar-lo de "maltractador psicològic", un qualificatiu que Carlos Sobera va criticar des de plató en considerar que s'havia passat. Sigui com sigui, la qüestió és que la cantant no vol permetre que l'ataquin d'aquesta manera, per la qual cosa va demanar abandonar: "A mi em té machacada. Que em portin on estan les maletes, s'ha acabat. Marxo cap a casa, això és maltractament psicològic i amb mi no pot ningú". Aquesta amenaça va donar ales a les germanes Salazar, que van unir-s'hi: "Nosaltres també marxem". 

Davant d'aquesta olla a pressió, el programa va decidir evacuar les tres concursant a la cabanya presidencial perquè reflexionessin. Van tornar a exigir que fessin fora a Lozano o que marxaven, el que va forçar la direcció del programa. Com van actuar? Fent que Carlos Lozano vagi al palafito amb Loli Álvarez.

Isabel, azúcar moreno i Carlos Lozano  Telecinco

Isabel Pantoja, Azúcar Moreno i Carlos Lozano / Telecinco

 

Molts ho han volgut veure com una victòria d'Isabel Pantoja, que hauria aconseguit que castiguin Carlos Lozano. És una nova mostra de la preferència que té a l'illa?

I és que el més escandalós de tot, és que en conèixer la decisió de la direcció de deixar reclòs Lozano en un altre espai, Pantoja va recular i va assegurar que mai no havia volgut abandonar: "Segueixo amb la mateixa il·lusió amb la qual vaig venir. En cap moment he volgut abandonar ni ho vull fer, perquè em trobo molt bé. Ara, fa dues setmanes que estàvem patint moltíssim verbalment amb aquest senyor. He vingut aquí a sobreviure, per pescar, passar fred, no menjar... No passa res, però no per aguantar un senyor que digui el que vulgui".

Carlos Sobera i Isabel Pantoja  Telecinco

Carlos Sobera i Isabel Pantoja /  Telecinco

La situació és increïble, ja que s'ha demostrat que el programa farà el que faci falta perquè Isabel Pantoja no abandoni. Arribarà a la final i es demostrarà el tongo? O intentaran dissimular una mica?

Més informació
 

Comentaris