Telecinco tempta la xicota de Froilán, però la Zarzuela no la vol a televisió

Froilán i la seva xicota, Mar Torres Fontes, segueixen molt units. La seva relació està en el seu millor moment, el que demostren les fotos que està publicant la noia a Instagram. Fins ara havien intentat mantenir-se en un segon pla, però des que ella va fer-se el perfil públic que cada vegada sabem més sobre les seves sortides. 

Va sorprendre molt que compartís una imatge dels dos junts per acomiadar l'any: "Sense cap mena de dubte, el millor del meu 2019. T'estimo". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sin duda lo mejor de mi 2019 TE QUIERO

Una publicación compartida de Mar Torres 👸🏼 (@martorresss) el

Mar Torres està disposada a convertir-se en una autèntica influencer, ja que sembla que comença a fer col·laboracions amb marques, acudeix amb freqüència a festes plenes de VIPs i posa a tots els photocalls que veu.

Aquesta projecció pública no agradaria la infanta Elena, preocupada davant l'expectació mediàtica que estan acaparant. Ara bé, la jove està encantada... i ara encara més, ja que Telecinco s'ha interessat per ella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winter Anthem Gala ✨ @fundacionanabella 💆🏼‍♀️🧖🏼‍♀️ @tonicamachohairdesign 👗 @carlaruizcostura

Una publicación compartida de Mar Torres 👸🏼 (@martorresss) el

La cadena està buscant concursants per a la nova edició de 'Supervivientes'. Ho han intentat amb un perfil més polític, com Cristina Cifuentes o Albert Rivera, però també amb membres més típics de la faràndula. 'Informalia' assegura que la productora hauria trucat la xicota de Froilán per proposar-li concursar al reality. Com hauria reaccionat ella? "Molt il·lusionada", i és que es tracta d'una oportunitat molt bona per aconseguir encara més seguidors i repercussió mediàtica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La psicología dice, siempre ve con la elección que más te asusta, porque esa es la que te va ayudar a crecer. ✨

Una publicación compartida de Mar Torres 👸🏼 (@martorresss) el

Ara bé, en consultar-li a Froilán, sembla que haurien arribat a la conclusió que la millor opció era rebutjar l'oferta. A la Casa Reial no li semblaria bé que la xicota de Froilán aparegués a televisió i molt menys en un reality d'aquestes característiques. De moment tot apunta que la noia no participarà, però no perquè no en tingui ganes. 

Més informació
 

Comentaris