El petó de Carlos Lozano i Míriam a 'Supervivientes', entre molt favoritisme

Aquesta edició de 'Supervivientes' ha arribat a l'equador. Set setmanes després de l'exitosa estrena, el reality segueix aconseguint una audiència de rècord. En part és gràcies al protagonisme que donen a Isabel Pantoja, que segueix beneficiant-se del favoritisme del programa. Ara bé, durant la gala d'aquest dimarts ha passat prou desapercebuda.

El gran protagonisme ha estat Carlos Lozano, que abans d'abandonar l'illa definitivament ha gaudit d'una retrobada amb la seva exnòvia, Míriam Saavedra. La controvertida col·laboradora viatjava a Hondures per fer-li la vida encara més impossible, però han fet les paus sorprenentment. De fet, han passat ràpidament dels crits i els retrets... a tornar a fer-se un petó als llavis. Caldrà veure si la reconciliació és real o ha estat l'última esceneta de Lozano en el concurs. De moment, però, han fet embogir els teleespectadors.

Carlos Lozano i Míriam Saavedra  Telecinco

Carlos Lozano i Míriam Saavedra es reconcilien /  Telecinco

'Supervivientes' canviarà de dinàmica a partir d'ara. Carlos Sobera ha anunciat una de les novetats que més il·lusió ha fet a l'audiència: els dos equips es reunificaran en una mateixa platja. Amb tots els concursants convivint junts, de ben segur que les baralles es multipliquen ràpidament... De moment Chelo García Cortés es troba al palafito, un petit espai que compartirà amb el concursant menys votat d'aquesta setmana. Mónica HoyosFabio Mahi, un d'aquests tres deixarà la platja comuna per lluitar per la seva permanència després de la salvació de Colate.

 

És estrany que hi hagi una gala sense controvèrsia, el que tampoc no ha passat durant aquesta última. El problema d'ara? La decisió de la direcció del programa durant una prova per equips. Tot començava amb la victòria de l'equip de Violeta, Dakota, Fabio, Mahi i Oto. Després de setmanes sense cap recompensa, van celebrar-ho amb un bany al mar per treure's el fang que els havia tacat durant la prova. En fer-ho, van deixar amb la paraula a la boca a Lara Álvarez, el que va enfadar-la de valent. Com va reaccionar? Sancionant els guanyadors i fent que perdessin la seva recompensa: "Només estem demanant actitud i educació. Us ho repetim i no hi ha manera".

Prova per equips a 'Supervivientes'  Telecinco

Prova per equips a 'Supervivientes' / Telecinco

Els teleespectadors van omplir la xarxa de crítiques davant d'aquesta decisió, i és que la consideren totalment injusta. De fet, han deixat caure que no ho haurien fet en cas d'haver guanyat l'equip d'Isabel Pantoja. Ens trobem davant un altre cas de favoritisme?

Més informació
 

Comentaris