Nit de passió a 'Supervivientes': dos concursants, enxampats al llit

La gala de 'Supervivientes' d'aquest dimarts va tenir unes quantes escenes que van generar una allau de comentaris a la xarxa. Primer de tot, que tornessin a salvar de l'expulsió a Isabel Pantoja, poc abans que la cantant amenacés de nou d'abandonar el concurs. Carlos Sobera va aconseguir convèncer-la perquè es quedi una setmana més, el que va generar un munt de crítiques negatives... i és que l'audiència està farta d'aquesta manera de riure's d'ells.

Isabel Pantoja plora a 'Supervivientes'  Telecincoo

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' / Telecincoo

Ara bé, la parella formada per Fabio Violeta va ser la gran protagonista. La seva relació va començar fa poques setmanes, quan la noia va tallar amb el seu xicot en directe. Des de l'inici del concurs que va evidenciar que sentia alguna cosa per Fabio, el que va enfurismar el seu novio que s'ho veia des de plató. Fart d'aquesta humiliació pública, va decidir trencar amb ella. Com va reaccionar Violeta? Iniciant una relació amb Fabio.

Doncs bé, la parella ha fet un pas més i han mantingut una nit d'amor a Hondures. El programa els ha enxampat enmig de la nit de passió i no han tingut miraments a l'hora d'emetre un tros del vídeo... amb els gemecs de Violeta inclosos.

 
Fabio i Violeta  Supervivientes

Fabio i Violeta / Supervivientes

Un moment d'intimitat que va poder veure tots els teleespectadors, coincidint amb l'aniversari de Fabio. Poc després, Violeta va comentar sense vergonya alguns detalls: "De cintura cap a baix és top. De cosa mitjana tirant cap a dalt. Si ha estat tan bo a una illa en una estoreta, tu imagina't fora com pot ser". 

Violeta, amb l'anell que va regalar-li Fabio, va mostrar-se d'allò més satisfeta i enamorada. El programa de Telecinco, sense miraments a l'hora de mostrar imatges passionals. 

Més informació
 

Comentaris