El 'Supervivientes' més extrem: un atac d'ansietat, insults i alcohol

La direcció de 'Supervivientes' ja no sap què fer per netejar la imatge d'Isabel Pantoja. La cantant segueix rebent crítiques, per culpa del favoritisme que està rebent des del principi del concurs. L'última polèmica que l'ha envoltat? Que l'enxampessin amb una llauna de xòped... Estava clar que algú de dins li havia donat o que ella l'havia robat. Però què va fer el programa? Donar-li la volta i negar de totes les maneres possibles que se li hagués donat aquest benefici. El discurs de Jordi González va evidenciar-ho: "El que queda clar és que Isabel Pantoja no va robar la llauna". El problema? Que no està gens clar, més aviat tot el contrari.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja / 'Supervivientes'

Però la gala de diumenge ha deixat molts més moments a comentar. Primer de tot, la sanció a Carlos Lozano. El col·laborador va rebre un càstig després de traspassar els límits de l'illa, el que té prohibit: "Saps perfectament que no pots anar sol per allà, ho tens terminantment prohibit". Va demanar perdó i va assegurar que no ho tornaria a fer, però va afirmar que el problema és que volia marxar lluny dels companys perquè només volen fer-li la vida impossible. Com a càstig, van enviar Violeta al palafito perquè convisquin junts. Una decisió que no va fer-li gens de gràcia: "No fa falta fastiguejar-me més. No penso parlar més. Ni amb Violeta ni amb ningú".

Carlos Lozano  Telecinco

Carlos Lozano /  Telecinco

I d'aquí, a emetre unes imatges denigrants d'una baralla entre Dakota Violeta que va acabar amb aquesta última patint un atac d'ansietat. Tot començava amb Dakota rient-se de les esbroncades de Violeta i el seu nou nòvio, el que va fer-li molta ràbia. Dakota, fora de si, va esclatar ràpidament: "Ets una marrana. No tens vergonya. Has quedat com el que ets, una niñata. Menja't una m..., marrana. A tu se't coneix per marrana. Ets una niñata de m...". Davant d'aquest atac, Violeta va encendre's encara més: "Macarragarrula, vulgar. Això és el que ets". I Dakota va concloure: "Calla't, polioperada. Després et poses a plorar, ridícula. Per mi estàs morta. Només demana que ens facin fora a una de les dues i ja està".

Violeta va posar-se tan nerviosa que va acabar patint un atac d'ansietat, com dèiem: "No puc més. Ho dic seriosament. Vull marxar d'aquesta p... illa. No aguanto més, no em val la pena. Ella no em suporta i jo no la suporto a ella. Ella em crida i jo no em tallo. Espanya hauria de veure que ets dolenta. M'està entrant ansietat, m'ofego".

 
Violeta a 'Supervivientes'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Deixant de banda aquesta discussió, per això, els teleespectadors van destacar a la xarxa l'estat de Lydia Lozano. La col·laboradora va arribar a plató un xic contenta, el que va donar ales a l'audiència per especular: "Està borratxa?". Una pregunta que tenia com a base, a més a més, que deien que venia directa del segon comiat de solter de Belén Esteban. Borratxa o no, el que està clar és que aquesta edició de 'Supervivientes' està generant un debat dia sí, dia també. Què passarà aquesta setmana? 

Més informació
 

Comentaris