'Supervivientes' acaba amb Jorge Javier cridant i elogis a Isabel Pantoja

Ara sí, 'Supervivientes' posa punt final a la seva edició més vista i comentada. El rècord d'audiència de la gala final va motivar-los a fer un últim debat ben sucós. Amb Jorge Javier Vázquez al capdavant i Isabel Pantoja com a gran protagonista, la tònica era la mateixa que durant tot el concurs. Els teleespectadors es van donar ben aviat que l'objectiu seria tancar les trames del concurs, sí, però sempre deixant bé la cantant. Tothom volia que expliqués la polèmica del robatori d'una llauna de menjar, però el tema no es va tractar ni durant la seva entrevista personal ni durant l'últim debat. Una controvertida decisió de la direcció del programa o d'ella mateixa?

Isabel Pantoja   Telecinco

Isabel Pantoja /  Telecinco

Veto o no, cal destacar dues declaracions de la neboda de Pantoja i de Lydia Lozano, que van deixar caure que des de l'organització s'havia procurat fer "entrevistes amables" a la cantant perquè se sentís còmode i que, fins i tot, li haurien deixat saber quins vídeos es posarien durant el debat.

Van tornar a fer-la protagonista, també per la relació amb Omar Montes. El pas per l'illa l'ha unit molt amb el seu exgendre, qui ha tornat a qualificar de la seva "debilitat": "Jo sempre ho dic, ell sempre intenta quedar bé amb tothom. Però és la meva debilitat". Una estima que ell també li té a ella: "Tu també ets la meva. Jo abans era un grassonet feliç i ara estic molt prim. Em falten quatre cocidos, hauré d'anar a Cantora amb tu". 

Isabel Pantoja i Omar Montes  Telecinco

Isabel Pantoja i Omar Montes / Telecinco

I de la cordialitat més absoluta amb Omar, el guanyador de l'edició, a la fredor amb Albert. La seva relació no ha estat fàcil durant el concurs, el que va tornar-se a fer evident en el debat: "Pantoja segueix apareixent en els meus malsons. Em costa mirar-la per tot el que he sentit i viscut allà. Em costa mantenir la mirada, em fa por. Em fa pena que no destaqui res bo de mi, ni que sóc bona persona. M'he sentit dolgut en moltes coses, em sento regular", deia, mentre ella intentava mantenir una postura de pau. 

Pantoja i Albert  Superviviente

Pantoja i Albert / Supervivientes

Això sí, un dels moments més comentats va arribar de la mà de Jorge Javier i Carlos Lozano. I és que el presentador va fer-li un retret al col·laborador que va derivar en una gran esbroncada. Mentre Omar i Fabio donaven la seva opinió sobre un vídeo, Lozano anava parlant en veu baixa i l'àudio s'anava sentint tota l'estona. Davant d'això, Jorge Javier va intervenir... de males maneres: "Què fas, Carlos?". Quan ell va confessar la veritat, que estava criticant a Pantoja: "Dic que em sembla molt maco que ara tot sigui la casa de la pradera amb tot el que ha passat a l'illa, quan Isabel va dir que no es podia parlar de la seva filla".

 

I com sempre que algú parlava malament d'ella, Jorge Javier la va defensar: "Carlos, em deixes que et digui una cosa? Amb el respecte que et tinc com a concursant i presentador, no entenc que intentis dinamitar el programa d'aquesta manera. Parlant per baix de temes, que a més a més, no aporten res". No el va deixar defensar-se i va seguir carregant contra ell: "Hem arribat a un punt... És que jo a tu no t'ho faria. Quan et pregunti està bé, però així en veu baixa no està a la teva altura. Jo marxo de vacances d'estiu i si us voleu matar, feu-ho a altres platós".

Jorge Javier s'enfada a 'Supervivientes'

Jorge Javier s'enfada a 'Supervivientes' / Telecinco

Carlos Lozano  Supervivientes

Carlos Lozano / Supervivientes

Un últim debat que acaba amb el caramelet de Telecinco, que ja comença a preparar un 'Gran Hermano VIP' que segueixi donant-li nits de glòria i bona audiència.

Més informació
 

Comentaris