Crítiques ferotges a ‘Supervivientes’ per permetre una agressió a Colate

Sembla impossible que 'Supervivientes' tingui una gala tranquil·la. En aquesta ocasió no ha estat Isabel Pantoja la protagonista de la polèmica, per això, ja que ha passat molt desapercebuda. Colate i Dakota, en canvi, han fet les delícies dels teleespectadors amb una monumental baralla. Però anem a pams.

Tot començava amb una denúncia de Colate, que assegurava que Dakota l'havia agredit. Com? Amb una empenta violenta que l'havia tirat a terra, just al costat de les brases del foc. Tot, després d'amenaçar-lo i escridassar-lo. Ella, davant d'aquesta acusació, va negar els fets taxativament: "No t'he empès. Espero que es vegi. T'has tirat, de debò". La direcció del programa va emetre les imatges finalment, les que demostraven clarament que, efectivament, Dakota l'havia empès. Que potser ell ho va exagerar? Així pensen alguns usuaris de Twitter.

Quina decisió va prendre el programa? Eren conscients que molts teleespectadors demanaven una expulsió disciplinària o, almenys, un càstig. Ells, en canvi, van optar per demanar-li que no ho fes més: "Després de veure les imatges i l'enfrontament previ entre els concursants, l'organització no aprecia una agressió violenta de Dakota a Colate. Hi ha un forcejament entre ambdós abans, durant i després de la caiguda de Colate".

Colate  Supervivientes

Colate / Supervivientes

 

 

La situació va quedar aquí... fins poc després, quan els concursants van posar-se a fer una prova de recompensa que va acabar de la pitjor de les maneres: amb Colate, precisament, lesionat. Havien de fer girar una roda immensa, però un accident va provocar que la roda caigués a sobre de Colate i Fabio, que es tiraven a terra malferits. Ràpidament va acudir un helicòpter, que va emportar-se Colate en veure que tenia l'os de l'espatlla descol·locat i una costella tocada.

La pitjor nit de Colate, sense cap mena de dubte, que a més a més acabava nominat. Fabio i Dakota se sumen al trio que es jugarà la permanència la setmana vinent, mentre que no van expulsar ningú a causa de l'abandonament de Violeta.  

Més informació
 

Comentaris