Nit d’insults a ‘Supervivientes’: “Ignorant menja m..., imbècil, desequilibrat!"

'Supervivientes' ha viscut una de les seves nits més complicades. La nit electoral del súper diumenge del 26M omplia la graella televisiva... excepte la de Telecinco, que anava a la seva i optava per fer un nou debat del reality. El resultat? Una molt bona audiència, el que demostra que els teleespectadors habituals de la cadena passen de la política.

Des de plató, Jordi González veia com els nervis començaven a afectar els concursants... que iniciaven un seguit de discussions lamentables. Carlos Lozano ha estat el causant de la gran majoria d'elles, en mantenir una actitud summament irrespectuosa. Primer de tot va intentar fer-se amb el matxet de la concursant: "Vinga, marxa a la teva p... casa!", esclatava ella davant d'aquesta provocació. Però això només era el principi: "Ets una ignorant, una xerraire que parla sense raó", l'atacava ell.

Carlos Lozano i Violeta  Supervivientes

Carlos Lozano i Violeta / Supervivientes

I davant d'això, més insults de l'altra: "Que algú li digui a aquest fantasma de merda que a mi no m'amenaça ni Déu. Això no és un geriàtric, no hem d'aguantar vells desequilibrats. Tant de bo algun dia em faci fora l'audiència i no hagi de passar pel palafito. A veure si et menges aquesta llengua fastigosa de jubilat".

 

En qualificar-la de "bipolar", Violeta va acabar d'embogir i va assegurar que li tiraria al cap tot allò que es trobés: "Em faria tanta vergonya que el meu pare fos tan ridícul i fes qualsevol cosa per un minut de televisió". Unes paraules que va motivar Lozano a robar-li l'estoreta a una altra concursant, davant dels nassos de Violeta: "Li has fet mal, menja merda! Ets un calb, implantat. Tens una rotonda al cap". I ell va contestar, també de males maneres i ficant-se amb el seu físic: "Imbècil. M'ho diràs tu, amb el greix que tens al cul. Grassa!". 

Finalment van passar a un altre nivell, ficant el dit a la ferida de les seves ruptures: "Olé aquesta Míriam que et va posar les banyes", "Doncs no vegis amb el teu Paco, que s'ha d'estar tirant a totes ara. Amb una persona com tu, jo m'estaria tirant 100.000 noies. Fas fàstic amb aquest bigoti i aquestes celles. A veure si te les depiles, que sembles un mico".

Carlos Lozano  supervivientes

 Supervivientes

El més sorprenent? Que després de tot el que va arribar a dir a Dakota, la direcció no prengués la decisió de castigar-lo.

Més informació
 

Comentaris