Carlos Lozano perd els papers a 'Supervivientes': "M'esteu vexant"

Carlos Lozano està sent un dels protagonistes de 'Supervivientes'. El programa l'ha castigat al palafito, després dels diversos xous que ha causat. Després de discussions increïbles i el poc suport de l'audiència, es troba reclòs en una petita plataforma que ara haurà de compartir amb la seva principal enemiga de l'edició, Violeta.

En conèixer aquesta decisió, el col·laborador ha esclatat. Fart dels constants atacs i menyspreus del reality, ha trencat tot el que s'ha trobat per davant. Volia evidenciar el seu malestar, el que agafa pes en comparar l'actitud que tenen cap a ell i el tracte de favor que tenen cap a Isabel Pantoja: "M'esteu vexant. Ho sento, no sóc la Pantoja, però tampoc no em mereixo aquest atropellament ni penso acceptar-ho".

Carlos Lozano  Supervivientes

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Supervivientes

"M'heu fet perdre l'energia, sembla que mai no en teniu prou. Si ho voleu tot, tot vostre", deia tot just abans de començar a trencar el palafito. No troba just que ell mai no hagi rebut cap ajuda de menjar, ni hagi pogut fer una trucada a cap familiar com els altres. 

 

"Fa un mes i mig que no parlo amb ningú, sense rebre cap missatge d'un familiar i no m'han donat cap recompensa. M'han castigat ja tres vegades. Em tenen putejat. Han aconseguit el que volien, que és fastiguejar-me i noquejar-me. Vull marxar ja d'aquí", deixava anar visiblement molest. I d'aquí, a tirar tots els elements decoratius que havia posat ell mateix al palafito: "Demano a la gent que em voti i que em faci fora dijous. M'ho heu tret tot".

Carlos Lozano i Míriam  Telecinco

Carlos Lozano es retroba amb Míriam Saavedra a 'Supervivientes' / Telecinco

El pitjor de tot? Que poc després el programa el va sorprendre amb la visita de la seva exparella, Míriam Saavedra, amb qui no es porta gens bé. Què més poden fer-li? 

Més informació
 

Comentaris