Roben a casa de Toñi Salazar en tornar de ‘Supervivientes’

Les germanes Salazar estan vivint una de les pitjors setmanes de la seva vida. El duo musical d'Azúcar Moreno ha rebut per totes bandes des que decidissin abandonar 'Supervivientes' després de només tres setmanes. Van assegurar que no podien amb la pressió i que no s'havien adaptat bé a l'illa, per la qual cosa preferien marxar que no fer un mal concurs. 

Aquest argument no va convèncer Jorge Javier Vázquez, que les va deixar verdes. Durant la gala d'aquest dijous, a més a més, no va tenir miraments ni escrúpols en rebre-les a plató. Primer, demanant al públic que no les aplaudissin. Però sobretot humiliant-les en directe i dient-les absolutament de tot.

Jorge Javier Vázquez i azúcar moreno  telecinco

Jorge Javier Vázquez esbronca Azúcar Moreno / Telecinco

Després d'una nit molt incòmoda, van marxar de plató disposades a tornar cadascuna a casa seva. Doncs bé, el malson va continuar fins a la matinada. Especialment per a Toñi, ja que en arribar a casa amb el seu representant, va trobar-se amb què li havien entrat a robar.

 

A 'El programa de Ana Rosa' han assegurat que es tracta d'un important robatori, en el qual s'haurien endut joies i objectes de valor. Han parlat amb un veí, a més a més, qui ha assegurat que ha sentit "sorolls estranys" durant el cap de setmana.  

La guàrdia civil s'hauria traslladat fins allà per prendre nota del robatori, el que haurien confirmat. Sembla que la cantant no guanya per disgustos... 

Més informació
 

Comentaris