Les Azúcar Moreno, obligades a pagar una gran multa i vetades de Telecinco

Les germanes Salazar han estat les primeres a abandonar aquesta edició de 'Supervivientes'. El fitxatge d'Azúcar Moreno va generar molta expectació, encara que només han durat 25 dies a l'illa. 

Després d'uns dies de reflexió, van arribar a la conclusió que no volien seguir concursant. Consideren que no han aconseguit adaptar-s'hi i que no congenien gaire amb els companys, amb la qual cosa preferien deixar-ho córrer i tornar a Espanya. La notícia no va fer gens de gràcia a la direcció, que va manifestar en boca de Jordi González el seu enuig: "La producció del programa se sent traïda, els hi sembla poc professional la seva actitud. Adéu molt bones".

jordi gonzález i azúcar moreno  supervivintes

 Supervivintes

Aquesta decisió, com és lògic, té conseqüències. La més greu de totes? Que hauran de fer front a una important multa econòmica, una penalització que ja tenien prevista en el contracte.

No ha transcendit la xifra exacta, però diuen que és "molt i molt elevada". A això se li ha de sumar els diners que han perdut en haver de cancel·lar la gira que tenien programa: "Hauran de pagar una penalització elevada que se suma a la gira que tenien per Portugal. Per una banda han deixat de guanyar diners i per una altra hauran de pagar una sanció important... molt considerable", han explicat a 'El programa de Ana Rosa'.

 

El que més sobta és que hagin pres aquesta decisió quan Toñi té part del sou embargat, ja que té un deute amb la seva advocada...

azúcar moreno  telecinco

Telecinco

Però això no és tot. I és que el seu abandonament també generaria una altra conseqüència: un possible veto de Telecinco. D'aquesta manera, les prohibirien acudir als programes de tafaneries per omplir les butxaques. Un cop que potser no s'esperaven... Però complirà la promesa la cadena? Deixaran passar dues famoses amb ganes de xerrar?

 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?