'Supervivientes' en perill: coronavirus, un atac d'ansietat i una hèrnia

La gala de 'Supervivientes' d'aquest diumenge va deixar un parell d'ensurts. Un parell de concursants van haver de ser ateses pels metges, encara que n'hi ha un altre que encara arrossega problemes. Parlem d'Antonio Pavón, que des de llavors està separat del grup i sota supervisió mèdica: "L'està observant el metge i de moment no pot incorporar-se a l'aventura. Està a les millors mans, se li ha de fer una prova perquè es queixa d'una hèrnia i té por que no pugui continuar el reality", ha explicat Carlos Sobera.

Antonio Pavón a 'Supervivientes'   Telecinco

Antonio Pavón a 'Supervivientes' / Telecinco

I d'aquí, a un moment molt angoixant amb la retrobada de Rocío Flores i Yiya. Les enemigues íntimes s'han tornat a veure i la tensió ha acabat amb un atac d'ansietat de la filla d'Antonio David. Tot començava amb una falta de respecte de Yiya: "Visca les flores i els florers", deia irònicament. "Vull pau, Rocío, però m'he assabentat que menteixes i robes", deia en un primer atac.

Rocío, en veure l'actitud de la companya, es defensava: "No he robat a ningú i he tingut una bona actitud des del minut zero. Creieu que puc arreglar els meus problemes amb una persona que ve així? Com he d'estar si és la persona que més mal m'ha fet i de la manera més bruta?", preguntava a direcció.

 

I Yiya continuava atacant: "Encara que no faci ús de l'educació que tinc, no em relaciono a la gent que roba i menteix". Una baralla duríssima que acabava amb un atac d'ansietat de Rocío Flores, que suplicava abandonar el concurs entre llàgrimes perquè no pot més.

Rocío Flores plora a 'Supervivientes'   Telecinco

Rocío Flores plora a 'Supervivientes' / Telecinco

Poc després era Jorge Javier Vázquez qui demanava calma a Yiya: "Ets conscient que t'has passat molt, no? A partir d'aquí serà l'organització qui decideixi". Caldrà esperar a veure quin és el càstig que decideixen per a ella.

 

Comentaris