'Supervivientes' rapa al zero un concursant contra la seva voluntat

Telecinco segueix triomfant amb 'Supervivientes'. Els teleespectadors estan enganxats a les discussions constants i els mals moments que passen els concursants. Potser per això la gala d'aquest dijous va acaparar tanta audiència, precisament perquè va ser una de les més complicades per als famosos traslladats a Hondures.

En aquesta ocasió, Albert va ser el principal perjudicat. Tot començava amb un repte que acceptava de bon grat, tallar-se el cabell a canvi d'un pollastre a l'ast amb patates fregides. El problema? Que van dir-li que li tallarien amb la màquina al número 5 i van acabar fent-ho al 0,5. Es va quedar, doncs, pràcticament calb. Una imatge que no va fer-li gens de gràcia, com és lògic, i que va provocar que acabés plorant desesperadament.

Què va ser el pitjor de tot? La manera com el programa va demanar-li perdó per l'error: "Albert, hauries d'estar armant un escàndol perquè es van equivocar en enviar el mail i van posar 0,5 en comptes de 5 i és clar, t'han rapat. Hauries d'estar montando un pollo. O millor dit, te'n dono un!", deia Lara Álvarez mentre li donava un altre pollastre a l'ast. Òbviament, això no ho compensava pas, el que feia que molts teleespectadors ho interpretessin com si s'estiguessin rient d'ell. 

Albert a 'Supervivientes'  Telecinco

Albert a 'Supervivientes' / Telecinco

El jove va compartir el pollastre, però Isabel Pantoja no en va voler. Què va provocar això? Una altra baralla. Ella li deia que era un ploramiques, el que va denunciar Albert posteriorment: "Només t'he dit ploramiques. Que vols vídeos a costa meva? Et creus el Tarzán dels micos". Un atac que el concursant va respondre amb una clatellada: "No necessito res de vostè, per això mai no li he llepat el cul. Encara no t'he vist demanar perdó per robar una llauna al grup".

Isabel Pantoja  Supervivientes

Isabel Pantoja /  Supervivientes

 

Però aquesta no va ser l'única discussió que va protagonitzar Isabel Pantoja. I és que se les va tenir amb Mónica Hoyos, a qui no va agradar-li l'actitud de la cantant amb Albert: "Dolentíssima, sense vergonya! Jo t'he ajudat a que et quedessis! M'has nominat quan jo t'he ajudat", etzibava enfadada Mónica. Com responia Pantoja? Acusant Chelo García Cortés d'estar darrere. "Vols que et digui el que tu dius de Chelo?", deixava caure Mónica. Una pregunta que fa pensar que no estaria sent gens sincera amb la seva presumpta amiga.

Mónica Hoyos i Isabel Pantoja  Supervivientes

Mónica Hoyos i Isabel Pantoja / Supervivientes

Discussions a part, els jocs de recompensa van donar pas a les nominacions. Mónica Hoyos, Dakota i Albert lluitaran la setmana vinent per la permanència en el concurs. Mentre que Colate ha estat l'últim expulsat, tot i el seu desig de seguir a Hondures tot i la fractura de costella. Una nit mogudeta amb el retorn de Violeta a plató, que ja compta amb ser concursant l'any vinent. 

Més informació
 

Comentaris