Una concursant de 'MYHYV', a punt de morir en una operació de pit

Patricia Steisy és l'última famosa a qui han ofert un canal a Mtmad, plataforma que va plena de vídeos d'algunes de les cares més mediàtiques de Telecinco. L'ex tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' no ha tingut una vida fàcil, el que ha explicat recentment en una exclusiva. Un dels episodis més traumàtics? Una operació de pit molt perillosa a la qual es va haver de sotmetre d'urgència.

"El meu pit estava molt estrany. Vaig començar a notar-me una mica rara... I de sobte, estic al llit i noto una sensibilitat especial al pit. El tacte no era el mateix, el meu pit va començar a desplaçar-se cap als costats, va canviar la forma... Vaig començar a sentir que el meu pit em volia fer alguna cosa dolenta, com si em volgués prendre la vida. Li vaig agafar mania", explica.

Steisy se sincera a Mtmad

Steisy se sincera a Mtmad

Una sensació que podria haver-se quedat només en un pensament, però que en realitat amagava un problema molt seriós. Steisy va acudir al metge, que li va recomanar que s'operés ràpidament perquè li veia una cosa greu: "Això ha d'estar fora ja".

 

Steisy va entrar a quiròfan, en una operació que es va complicar i va arribar a durar fins a set hores: "La meva protèsi s'havia enganxat al múscul i a la costella. Van haver de raspar-me sencera i van haver-me de cosir l'aixella per dins. Vaig començar a sagnar molt... Vaig estar a punt de morir. Però afortunadament vaig sortir del perill", confessa entre llàgrimes.

Steisy estrena canal a Mtmad

Steisy estrena canal a Mtmad

Una història molt dura que l'hauria fet més forta, tal com relata. 

Més informació
 

Comentaris