El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa majúscula a Antena 3: una de les seves actrius estrella serà la nova noia Bond
  • CA

Ana de Armas va aterrar a Espanya de la mà d’Antena 3, gràcies a la seva participació a ‘El Internado’. La mítica sèrie va enganxar un munt de teleespectadors, que es van captivar completament per l’actriu cubana. Des de llavors, la seva carrera professional ha anat creixent i creixent… fins a fer el salt a Hollywood.

 

Ana de Armas, a 'El Internado'
Ana de Armas, a ‘El Internado’ | Antena 3

 

Ana de Armas
Ana de Armas actualment| Europa Press

 

Fa un parell d’anys, va donar la sorpresa i va confirmar que havia aconseguit un paper a ‘Blade Runner 2049’. Però és que ara s’estava parlant molt d’ella perquè Netflix l’ha escollit per interpretar Marilyn Monroe en la seva nova pel·lícula. D’aquí, a acompanyar Jaime Lee Curtis a ‘Knives Out’ i, finalment, a protagonitzar el remake de ‘Joint Security Area’.

 

Doncs bé, el millor encara havia d’arribar. I és que acaben de confirmar que serà ella, ni més ni menys, la nova noia Bond. La nova pel·lícula de James Bond la tindrà a ella i a Rami Malek (protagonista de ‘Bohemian Rhapsody’) com a noves incorporacions.

 

 

‘Bond 25’ s’espera que sigui l’últim de Daniel Craig com a estrella, l’última de les aventures de l’agent. Arribarà als cinemes l’any vinent, després de molts problemes per tancar el càsting. Estarà envoltada d’una expectació immensa, però moltes mirades estaran centrades en el paper -i la interpretació- d’Ana de Armas. Arribarà al nivell de Halle Berry?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa