Soraya aplaudeix la mare, auxiliar en una residència de gent gran

Soraya es prepara per a la publicació del seu nou disc, prevista per al 24 d'abril. La crisi del coronavirus està afectant directament a la seva feina i economia, ja que el mes vinent començava els concerts de la gira que ha hagut de suspendre: "Tenia una gira preparada i un espectacle molt guai, però el primer és el primer. Em fa ràbia perquè justament ara publico el disc nou... Però ens adaptarem. Ho farem tot digitalment amb una gran campanya perquè creiem que la música és teràpia. No és el millor moment ni el millor escenari, però crec que agradarà molt". 

Així ho explica en una entrevista a 'Diez Minutos' en la qual explica com està vivint el confinament: "Estem tots bé gràcies a Déu, a casa amb la nena que ja té tres anys. Ella és qui pitjor ho està portant. És petita i no és conscient de què està passant encara que nosaltres li diem que hi ha un bitxo a fora. No ho entén, només vol jugar i gastar energia. Tenim terrassa a casa, però ella necessita més. Crec que els nens haurien de sortir".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de SORAYA (@soraya82) el

La cantant se suma a l'aplaudiment al personal sanitari, entre els quals hi ha la seva mare: "La meva mare és auxiliar de clínica en una residència de gent gran, així que imagina't el panorama. No té por, ha d'estar allà malgrat les circumstàncies perquè és la seva vocació i el que li agrada. Ha estudiat per això. Està veient coses molt fortes, molta gent contagiada i molta desolació i tristesa. Però va contenta a fer la seva feina".

"És molt gratificant per a ella veure que ajuda a salvar vides. A la seva residència ja han mort tres persones, per això... L'equip ho està fent bé, però és tan injust quan perds una vida...", explica. Una situació molt dura que aprofita per demanar que tothom segueixi a casa per ajudar els altres. 

Més informació
 

Comentaris