Sonsoles Ónega i el marit es divorcien després d'11 anys junts

Sonsoles Ónega està triomfant professionalment gràcies al seu programa 'Ya es mediodía', que aconsegueix convèncer els teleespectadors de 'El programa de Ana Rosa' perquè es quedin amb ella. Això repercuteix a l'audiència, uns bons números que la fan acomodar-se a la graella. Ara bé, a la vida personal no està passant un moment tan dolç... més aviat tot el contrari.

Sonsoles Ónega a Telecinco

Sonsoles Ónega al capdavant de 'Viva la vida' / Telecinco

La presentadora ha decidit separar-se del seu marit, l'advocat Carlos Pardo, segons ha pogut saber la revista '¡Hola!'. Després d'onze anys de matrimoni i dos fills en comú, la parella hauria posat fi a la seva convivència el passat mes d'agost.

Afirmen que ha estat una decisió presa d'acord mutu sense que hi hagi hagut terceres persones pel mig. La presentadora sempre ha estat molt reservada pel que fa a la seva vida privada, de la que fins ara només se sabia que s'havia casat a Galícia el 2008 i que era mare de dos nens. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sonsoles Ónega (@sonsolesonega) el

Una ruptura sentimental que farà una mica més amarg aquests moments plens de feina, en els quals també treu temps per escriure una nova novel·la. És bastant improbable que parli al respecte, però de ben segur que la premsa rosa ho intenta.

Més informació
 

Comentaris