Sonia Ferrer publica una foto en biquini i l'acusen de fomentar l'anorèxia

És habitual que la xarxa s'ompli de comentaris negatius quan una famosa publica una foto en biquini. Són molts els seguidors que omplen la publicació d'alabances, però encara més detractors que aprofiten per criticar el seu físic. L'última que ha patit les conseqüències d'ensenyar el cos a Instagram ha estat Sonia Ferrer, que ha hagut de defensar-se després de rebre centenars de comentaris negatius.

La presentadora va donar la benvinguda a l'estiu amb una imatge en la qual se la veia de cos sencer amb un biquini blanc. Lluïa cos amb un gran somriure, orgulla de la figura que ha aconseguit gràcies a una feinada al gimnàs. Això sí, molts no van veure-ho elogiable... sinó preocupant.

Ferrer ha rebut un munt de comentaris que asseguren que la veuen "massa prima", fins al punt d'haver de llegir-ne alguns que l'acusen de "fomentar l'anorèxia". Una situació molt desagradable, tenint en compte el que han arribat a escriure: "Ets un sac d'ossos", "Estaries millor amb més pes", "Mare meva, tu saps que estar tan prima és tan dolent com estar obesa?" o "Aquesta primesa és lletgíssima" són només alguns exemples... 

Davant aquesta allau de crítiques, Ferrer ha volgut denunciar-ho a 'Buenos días Madrid': "He pujat una foto en biquini a Instagram, el que no faig sovint. No esperava que en pujar-la comencessin a arribar comentaris de la gent escrivint "quin fàstic que fas, anorèxica. Per culpa de gent com tu hi ha nenes anorèxiques. Estàs donant una imatge irreal per aquelles noies que volen tenir un cos com el teu". M'agradaria dir a la gent que l'anorèxia és una malaltia i no s'ha de fer servir com un insult. Quan el cos passa gana, després d'acabar amb el greix, es menja el múscul. S'ha d'anar amb compte".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bricoman lleva menos cosas en la cintura  #preparadaparatodo #macgyverfuemimaestro #vamosdepaseo

Una publicación compartida de Sonia Ferrer (@soniaferrer) el

S'ha volgut justificar, ja que considera indignant aquesta situació: "Vaig al gimnàs, tinc hàbits de vida saludables. No bec, menjo bé i sa, sobretot des que sóc mare per inculcar bons hàbits. No estic malalta. És un cos treballat, que pateixo, que és de gimnàs, que està treballat. No és un cos regalat". Una denúncia pública que ha aprofitat per intentar fer obrir els ulls: "Confonem llibertat amb dret a l'ofensa. Després ens portem les mans al cap amb casos d'assetjament a les escoles. Els nois poden llegir tot això".

Un espai que ha aprofitat per confessar que coneix casos de bulímia: "Vaig estar en un internat de dansa clàssica, la meva millor amiga va intentar suïcidar-se perquè es veia grassa. La directora de la meva planta era bulímica. Si a algú no li pot passar això, és a mi. He consolat a nenes per haver-se menjat una poma en 48 hores. Jo entenc d'aquesta m... Aquest no és un cos anorèxic. El que falta és informació". Una nova situació incòmoda causada per la facilitat de criticar a la xarxa. 

Més informació
 

Comentaris