L'entrevista més esotèrica de Sofía Suescun: "Tinc connexió amb el més-enllà"

Maite GaldeanoSofía Suescun formen un dels tàndems més controvertits de Telecinco. Mare i filla van fer-se famoses gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano', la que els ha sortit molt rendible. S'han omplert les butxaques des de llavors gràcies a diversos programes del cor, així com d'una exclusiva rere una altra. L'última entrevista que han coincidit ha estat a 'Lecturas', en la qual parlen sobre un dels aspectes més surrealistes de la seva vida: la seva "connexió" amb el més-enllà.

La mare de Sofía ha explicat diverses vegades que creu en l'altra vida i que està envoltada d'esperits. Durant la conversa amb la revista, de fet, la seva filla reconeix que Galdeano té "molt de poder a nivell energètic". Assegura que estan convençudes que els fantasmes les ajuden, el que la mare creu des que llancés una maledicció als lladres que li havien robat la bossa: "Després vam saber que un d'ells va caure des d'un tercer pis i que es va trencar la cama. Tots aquells que hagin robat alguna cosa de la meva mare... estan perduts".

Sofía Suescun i Maite Galdeano   Telecinco

Sofía Suescun i Maite Galdeano / Telecinco

Unes declaracions estrambòtiques a les quals Sofía afegeix una anècdota personal: "Crec que hi ha alguna cosa més enllà de nosaltres que té el control. Jo tinc una energia molt bona al meu costat, un mort que em protegeix des que vaig néixer. M'han dit que no és cap familiar, que és un senyor. Sé que ell em va ajudar a adonar-me que alguna cosa no anava bé durant les nostres vacances a Eivissa. Mentre estàvem allà, van entrar a robar a casa meva. I el més fort és que jo notava que alguna cosa estava passant. El dia anterior al robatori vaig començar a trobar-me molt malament. Vomitava una vegada i una altra, em vaig caure a terra, no em podia mantenir dempeus. No ho entenia i em volia morir. No li trobo explicació a aquella sensació. Sentia que alguna cosa estava passant, alguna cosa que no era normal. Mai no m'havia passat". 

 

Però quan van començar a creure en aquestes coses? Sembla que la relació de Maite Galdeano amb un home africà va tenir molt a veure: "La meva mare va ser amb un xaman africà. Són vidents, amb els cargol de mar i sacrificis que fan allà. Al final em van fer creure i sentir que realment estan allà, que els esperits poden enviar el mal a algú que s'ho mereixi. Recordo, a més a més, que quan era petita els xicots de la meva mare em portaven pocions per protegir-me. Si algú em vol fer la vida impossible, se li girarà en contra". 

Més informació
 

Comentaris