Sofía Suescun, embogida contra Belén Esteban i Rocío Flores

Sofía Suescun ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' que no ha deixat indiferent a ningú. La col·laboradora mai no ha tingut pèls a la llengua, el que ha tornat a demostrar en una crítica duríssima a Belén Esteban i comentaris encara més enverinats sobre Rocío Flores.

Sofía Suescun, a la portada de 'Lecturas'

Sofía Suescun, a la portada de 'Lecturas'

Comencem per la guerra que manté contra Belén Esteban. El problema entre les dues? L'amistat de la de 'Sálvame' amb Rocío Flores, que s'ha convertit en la nova enemiga de Sofía Suescun. Fa un parell de setmanes que es deixen verdes en els seus respectius platós... Doncs bé, ara ha estat el torn de Sofía que torna a respondre un dard d'Esteban. Primer ho feia des de 'Mujeres y Hombres y Viceversa': "És veritat que jo no parlo amb el meu pare, tal com m'ha recordat ella. Però almenys la meva mare no s'ha encarregat d'allunyar-me del meu pare com ha fet ella amb Andreíta, tot allunyant-la de Jesulín de Ubrique. El meu ha estat, com dic, per decisió pròpia. Un altre punt més a la boca d'Esteban".

"Aquest tema de Jesulín està més que cremat, com el de Toño Sanchís. Que, per cert, jo no faria fora ningú de casa i menys a una família. Això és de mala persona. Aquesta senyora ja està més vista que els còmics, que deixi pas als nous talents com jo. Jo em vull menjar el món i ella ha d'estar a casa descansant. Si Belén tingués una vida neta, podria parlar de mi, però està per callar i molt", etziba Suescun.

Belén Esteban, enfadada a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Esteban, enfadada a 'Sálvame' / Telecinco

I d'aquí, a tornar a criticar a Rocío Flores: "Si expliqués el que realment va passar amb la seva mare, quedaria en molt mal lloc i ja no li interessaria a ningú. Rocío només interessa per la història amb la mare. No quadra que faci deu anys que no veu la seva mare i que no expliqui per què. Li beneficia quedar-se callada. Rocío Carrasco no ho explica per beneficiar la filla i s'emporta tots els pals. Ella no m'agrada".

 
Rocío Flores a 'GH VIP'   Telecinco

Rocío Flores a 'GH VIP' / Telecinco

Una entrevista dura que només és el principi.

Més informació
 

Comentaris