Shakira, de vacances sense Gerard Piqué ni els nens al País Basc

 Shakira ha aprofitat la concentració de Gerard Piqué amb els companys del Barça a Portugal per descansar durant uns dies de vacances. La cantant ha optat pel País Basc, on se l'ha vist en companyia d'uns amics: sense parella ni els fills, ha estat uns dies a Sant Sebastià. També se l'ha vist en un dels restaurants més famosos de la zona, l'Akelarre de Pedro Subijana. 

'El Correo' informa que el xef va mostrar-se "encantat" amb la visita de la colombiana, que va degustar alguns dels plats més característics de la seva cuina. Publiquen una fotografia dels dos en una visita que hauria entusiasmat la cantant, que hauria deixat clar que tornarà aviat.

Es tracta d'unes vacances tranquil·les i relaxades, per recarregar piles abans de tornar a la feina. Després de mesos sense concerts ni massa activitat per culpa del coronavirus, els fans de la cantant esperen més col·laboracions i compromisos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I say, get a new hobby in your life!! Pon un nuevo hobby en tu vida!!

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

No ha parat en tot el confinament, per això. Ha aprofitat per estudiar filosofia, ha après a fer skate i també ha evidenciat la seva passió pel golf. Tot, abans de passar uns dies de vacances amb Gerard Piqué i els nens a Islàndia, dels quals encara no han publicat fotografies, però. Un estiu molt discret que contrasta amb d'altres anteriors en els quals omplien Instagram d'estampes familiars. 

Més informació
 

Comentaris