Shakira no vol casar-se amb Piqué: "El matrimoni m'espanta"

Gerard Piqué i Shakira formen una de les parelles més estables del panorama nacional. Surten junts des de fa pràcticament una dècada, tenen dos fills en comú i acumulen milions de fans entre els dos. S'ha especulat molt amb una possible boda, un enllaç que encara no ha arribat i que sembla que no se celebrarà. Això fa pensar l'última entrevista que ha concedit la cantant colombiana, que ha explicat per què no han passat encara per l'altar.

Ha parlat amb el programa nord-americà '60 minutes', en el qual ha confirmat que no tenen pensat casar-se: "El matrimoni m'espanta", ha confessat. Però per què?

Gerard Piqué i Shakira   Europa Press

Gerard Piqué i Shakira / Europa Press

"No vull que em vegi com la seva dona, sinó més aviat com la seva xicota. És com aquella fruita prohibida, prefereixo mantenir-lo atent i que pensi que tot és possible depenent del seu comportament", adverteix.

 

Una manera perquè no s'acomodi i s'obligui a mantenir sempre la flama encesa. Amb un fill de gairebé set anys i un altre de cinc, la parella segueix molt unida i completament aliena als rumors de crisi que els envolten des del principi de la relació. Sembla que no veurem la cantant vestida de blanc... almenys, de moment. 

Més informació
 

Comentaris