El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira i Antonela Roccuzzo es reconcilien 10 anys després
  • CA

En el món de les WAG’s no es parla d’una altra cosa, Shakira no està gens integrada en el grup de les dones dels jugadors del Barça. Sembla que l’abella reina del grupet, Antonela Roccuzzo, hauria fet la creu a la cantant, el que l’hauria apartat de la resta. La dona de Leo Messi la tindria creuada des de fa deu anys, però per què?

 

El causant és Gerard Piqué. El defensa sortia amb Núria Tomàs, que va convertir-se en íntima amiga de la dona de Messi. A Antonela no li va fer gens de gràcia que la deixés per començar una relació amb Shakira, el que les hauria separat… fins ara.

 

 

I és que la victòria del Barça d’aquest cap de setmana els ha convertit en guanyadors de la Lliga, per la qual cosa van celebrar-ho amb les seves famílies a sobre del camp. Mentre els jugadors abraçaven els seus fills, les dones van engegar una festa que va durar fins ben entrada la matinada.

 

Antonela va publicar un munt de fotografies amb les seves amigues, acompanyada per la dona de Sergi Busquets i Luis Suárez especialment. Però entre totes aquestes amigues, va colar-se una d’inesperada. Shakira, somrient i no tan arreglada com les altres, va gaudir d’uns moments de pau i va fer-se una foto amb Antonela que ja és històrica.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shak

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo Fans. (@antoroccuzzo88) el

 

S’ha parlat fins a l’avorriment de la mala relació entre ambdues, per la qual cosa sembla tan sorprenent que s’hagin perdonat i tornin a ser amigues… O, si més no, que tornin a voler evidenciar-ho. No se les havia vist juntes, ni parlant ni celebrant cap títol del club blaugrana. Però sembla que de mica en mica, Shakira intentarà aprofitar-se d’aquesta bandera blanca. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa