El pitjor moment en la relació de Shakira i Gerard Piqué

Feia temps que Shakira no parlava sobre la seva vida privada en públic. Des que va començar la relació amb Gerard Piqué que ha intentat ser discreta, tot intentant no comentar gaire cosa sobre la seva família. Ara bé, això no impedeix que de tant en tant concedeixi alguna entrevista en la qual deixa caure algun titular. 

A partir del 13 de novembre podrem veure-la encara més transparent gràcies a un documental que s’estrenarà als cines durant una nit i que permetrà als teleespectadors endinsar-se al backstage de la seva última gira.

Shakira ha presentat el llargmetratge i ha confessat a 'Europa Press' que darrere de les imatges emotives hi ha hagut moments molt durs. I és que enmig de la gira va haver de cancel·lar els concerts en patir una malaltia al coll. Es va quedar completament sense veu, un malson que va obligar-la a estar molt de temps sense parlar: “Fins i tot el meu fill Sasha va demanar al Pare Noel que jo recuperés la veu”.

Uns mesos complicats, amb la carrera professional completament afectada. Aquesta situació hauria afectat moltíssim la cantant colombiana, que ho hauria pagat amb el futbolista del Barça: “Va afectar directament a la nostra relació. Jo no podia parlar i estava tot el temps enfadada”. 

 

Afortunadament, gràcies a un tractament exhaustiu, va aconseguir recuperar-se i tornar als escenaris i la normalitat.

Més informació
 

Comentaris