Shakira, dissenyadora de biquinis: patró original i colors llampants

Shakira i Gerard Piqué han gaudit d'unes vacances familiars ben luxoses a les illes Maldives, en les quals s'han allotjat en un dels hotels més cars i espectaculars. La cantant ha aprofitat per treure pit de bona figura en unes fotos molt comentades, especialment l'última. Per què? Per haver ensenyat un biquini dissenyat per ella mateixa. 

"Aquest és un biquini nou que he dissenyat i que la meva amiga Bego ha fet per a mi. Jo sempre necessito crear-ne el meu propi per a l'estiu", comenta. De color lila i patró molt original, amb flocadures a la part de sota. 

 

Amb poques hores ha aconseguit milers de reaccions, que aplaudien el seu cos però també l'originalitat del disseny. Ella, feliç i somrient, torna a evidenciar que té moltes aficions ocultes. Aquests últims mesos l'hem vist a sobre d'un skateboard, practicant surf, jugant a golf després de molt temps o estudiant un curs a distància de filosofia. Talents ocults d'una cantant que cada vegada treu a la llum més detalls de la seva vida privada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is a new bathing suit I designed and my friend Bego made for me. I always need to create my own for the summer!

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

 

Han estat moltes les famoses que han comentat la publicació amb aplaudiments pel disseny, el que demostra que podria tenir moltes vendes. 

Més informació
 

Comentaris