El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira declara davant del jutge, acusada de plagi per ‘La bicicleta’
  • CA

La situació judicial de Shakira és cada dia més complicada. La cantant es troba en aquests moments declarant davant d’un jutjat de Madrid, en estar acusada de plagi per la cançó de ‘La bicicleta’. L’artista cubà Liván Castellano Valdés va interposar una demanda contra ella i Carlos Vives, que es defensarà davant del jutge aquest dijous.

 

Els acusa de copiar fragments de la seva cançó ‘Te quiero tanto’, del 1997, a ‘La bicicleta’. Ho volia demostrar amb un fragment del tema, concretament una part de la tornada en la qual ell canta ‘yo te quiero, yo te quiero tanto‘. Una frase que hauria inspirat il·legalment Shakira i Vives, que canten ‘que te sueño y te quiero tanto‘.

 

La representant del cubà ha engegat una batalla judicial contra la famosa cantant, però també contra Sony i el productor Andrés Castro. Shakira s’enfronta a un judici que la deixa en evidència i que la condemnarà en cas que no sigui capaç de demostrar que no van copiar aquesta part de la cançó de Liván. 

 

 

Aquesta no serà l’última vegada que Shakira parli davant d’un jutge, ja que el pròxim mes de juny té una altra cita als jutjats. En aquella ocasió, per això, s’enfronta a un delicte encara més greu: el de defraudar a Hisenda. Serà als jutjats d’Esplugues, el 12 de juny, quan haurà de provar que no ha defraudat els 14,5 milions d’euros que diuen que deu en IRPF.

 

Unes setmanes complicades per a la cantant, que segueix ben somrient i com si res. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa