Primeres fotos de Sergio Ramos i Pilar Rubio en el viatge de noces

Pilar Rubio i Sergio Ramos han protagonitzat la boda de l'any. La catedral de Sevilla va vestir-se de gala per a celebrar una cerimònia romàntica i multitudinària que els va unir en matrimoni. La finca del futbolista va ser l'escenari perfecte per a una festassa increïble, que ha estat qualificada pels convidats com "la millor festa del món". Pablo Motos i Santi Cazorla van deixar anar alguna anècdota a 'El Hormiguero' mentre que les revistes del cor encara parlen del conjunt estilístic de Nuria Roca

Els nuvis van ser molt generosos amb la premsa i van posar davant els fotògrafs a l'entrada i sortida de la catedral. Però no només això, sinó que també van habilitar una carpa al costat de la finca, on van coincidir les primeres declaracions com a marit i muller. Van respondre moltes preguntes, però van deixar amb un dubte principal: on anirien de viatge de noces.

Van confessar que encara no tenien clar el destí concret, però que tenien previst anar a Àsia. Doncs bé, ara, sis dies després de la boda, ha sortit a la llum la primera parada... i és ben lluny del continent asiàtic.

Els fotògrafs d'Europa Press els han enxampat a l'aeroport de Barajas, on han agafat un vol cap a Costa Rica tots dos sols, sense els nens. També se'ls ha vist allà, quan els han vist pujant a una furgoneta que els portaria camí de l'hotel. Un país de natura salvatge i platges paradisíaques, amb un lema que evidencia com seran els dies de relax de la parella: "Pura vida". 

 
Sergio Ramos i Pilar Rubio  Europa Press

 Europa Press

De moment no han publicat cap fotografia, però de ben segur que no triguen en donar enveja als seguidors des d'un ressort. Seguiran el camí fins a Àsia? O han canviat d'idea a l'últim moment?

Més informació
 

Comentaris