Un terratrèmol espatlla el viatge de noces de Ramos i Pilar Rubio

Sergio Ramos i Pilar Rubio estan gaudint d'un viatge de noces a Costa Rica que no volen acabar. Després de protagonitzar una boda cara i multitudinària, tocava fer les maletes i marxar sense els nens durant uns dies de platja i descans. Ara bé, pel que mostren les fotos que estan publicant, no paren quiets. 

En aquests primers dies al país, han trepitjat la piscina i la platja, sí. Però també s'han endinsat a la selva, on s'han tirat des d'una tirolina enorme, han fet salt de pont o ràfting per un riu. A més a més, se'ls ha vist intentant fer surf, tirant-se per tobogans i, fins i tot, anant en moto d'aigua entre dofins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1, 2, 3... slow motion splash!  #SummerTime #FunTime #WaterSlideIsAMust #DontForgetToSmile #AlwaysHappy

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Cuántos  aparecen en el vídeo @sergioramos ? #costarica. // How many  do you see?

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hold tight... and enjoy the ride!  (Not bad for a rookie surfer )

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Un viatge en el qual estan comptant amb la companyia d'un amic del futbolista, el seu company Keylor Navas. De la seva mà estan descobrint alguns dels millors racons de Costa Rica, el que els estaria encantant: "Pura vida", un eslògan del qual s'estan apropiant en cada publicació a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PuraVida  @keylornavas1

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Ara bé, no tot està sent de color de rosa. I és que aquest dimarts el país ha viscut un terratrèmol de 6,7º, el que preocupava molt els seguidors del matrimoni. Després d'unes hores sense publicar res, la parella ha compartit una fotografia en la qual se'ls veu bé: "Tot està ok", escrivien.

 
Sergio Ramos i Pilar Rubio, de viatge de noces  Instagram

 Instagram

Un ensurt enmig d'uns dies de somni al paradís. Seguiran el viatge cap a un altre país -o continent, tal com van dir en un primer moment- o seguiran allà?

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?