Ramos: "Somiar tres cops amb Pilar Rubio va fer que la volgués conèixer"

Sergio Ramos i Pilar Rubio celebren aquesta setmana 7 anys junts. La parella va començar a sortir el 2011 i ja no s'ha separat. Aquest estiu van decidir formalitzar encara més la relació i van donar-se el 'sí, vull' en una multitudinària boda de la qual encara avui se'n parla. A casa, amb tres fills, gaudeixen d'una família nombrosa que els omple d'orgull.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo mejor después de 7 años es que aún nos queda mucho por decirnos y mucho por hacer: silencios de respeto, miradas cómplices, debates infinitos, viajes increíbles, palabras de amor y una familia que llena el alma. Gracias por ser mi norte, mi sur, mi guía, mi amor. TQ @pilarrubio_oficial  The best thing after 7 years is that there is still so much to come: shared silences and knowing looks, endless conversations, amazing travels, words of love and a family that fills our hearts with joy. Thanks for being my north, my south, my compass, my love. ILY #PilarRubio #FelizAniversario #HappyAnniversary #ElAmorSeEscribeADiario #ContigoCadaDíaEsDistinto

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Professionalment parlant tampoc no pot queixar-se, segueix a la primera línia del Madrid i la selecció espanyola dues setmanes abans de l'estrena del seu documental. Aquesta col·laboració amb 'Amazon prime video' intenta mostrar la cara més desconeguda del futbolista, que s'ha obert totalment davant les càmeres. 

Per tal de fer-ne encara més promoció, Ramos ha concedit una entrevista a la revista 'Esquire' en la qual apareix amb uns conjunts estilístics ben peculiars. El que més ha cridat l'atenció, però, són les confessions que ha fet sobre la seva vida: "Volia mostrar el sacrifici i l'esforç que requereix ser esportista d'elit i mantenir-s'hi tant temps. Volia demostrar com d'important que és la meva família per mi. Volia que la gent, abans de jutjar-me, sàpiga què hi ha darrere meu".

És conscient que molts creuen que la seva vida com a futbolista d'èxit és peculiar: "A poc a poc et vas acostumant a una vida que no et permet prendre alguna cosa amb els teus amics o passejar per Sevilla. El millor és acceptar-ho i centrar-te en les coses bones, en què la teva feina pot fer somriure els nens o donar grans moments a la teva afició. Si et centres en això, compensa. De totes maneres, quan estàs en actiu el nivell de forma és molt gran. Ja tindré temps de gaudir dels moments que ara trobo a faltar".

El que més interès generava era que parlés sobre la seva relació amb Pilar Rubio, per això. I vaja si ho ha fet... De fet, ha tret a la llum un secret que encara no havia comentat. Com és que va començar a parlar amb ella? La resposta no té pèrdua: "Vaig llevar-me a casa dels meus pares, eren les vacances del 2008. Havia somiat amb Pilar. L'endemà vaig tornar a somiar amb ella. I el tercer dia vaig tornar a somiar amb ella. La veia inassequible i vaig pensar: "El pitjor que pot passar és que no em contesti... No volia penedir-me de no haver-ho intentat. Vaig aconseguir el seu telèfon i vaig enviar-li un Whatsapp. I va respondre! Vam començar a parlar, ens vam conèixer i allà va començar una història d'amor. El que va començar amb un Whatsapp que semblava que no anava a tenir resposta, doncs al final ha estat compartir una vida".

 

Considera que la relació amb Pilar Rubio li ha fet molt de bé: "La pota que li faltava a la meva taula era la meva dona i els meus fills, la meva família. Pilar m'ha donat aquest equilibri. Formen un tàndem únic, un equip capaç de superar els moments difícils. Passem molt de temps fora de casa, cadascú en la seva professió, però és una manera de fer veure als nens que res no és fàcil a la vida. Que tot costa moltíssim i que perquè ells tinguin una bona educació els papis han de passar molt de temps fora de cas. Ho considero una inversió de temps sabent que en el futur ho gaudirem tots. Amb Pilar he congeniat molt bé com a parella, però també com a equip, com a mare i pare. Diria que el temps que he passat amb Pilar i els meus fills ha estat el més feliç de la meva vida". Tota una declaració d'amor, amb unes paraules precioses, que han fet les delícies dels seus seguidors. La parella és una de les més populars del panorama nacional, el que agraeixen sempre que poden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Però també ha parlat sobre moda. Sergio Ramos n'és un gran aficionat, el que es demostra sovint amb alguns dels conjunts estilístics que duu. Sempre fuig d'allò més clàssic, el que fa gràcia i aplaudeixen molts dels seus seguidors: "Sí, sempre m'ha agradat moltíssim la moda. El meu germà va ser model i per això sempre ho hem viscut a casa. Per mi és una manera d'expressar-me, de representar-me a mi mateixa. Ens agrada arriscar. Ens agrada ser diferents i que la nostra manera de vestir sigui especial. Ens agrada posar-nos el que sentim a cada moment. Quan s'ha d'anar de carrer m'agrada arriscar. M'és igual el que pensi la gent si em sento bé amb la roba que porto i em fa gràcia".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Mai no l'havíem vist tan obert i sincer, però de ben segur que ha volgut mostrar aquesta imatge en el documental que s'estrenarà el pròxim 13 de setembre. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?