El viatge de noces de Ramos i Pilar Rubio, a un hotel de 2.000 € la nit

El viatge de noces de Pilar Rubio Sergio Ramos està tenint de tot. El matrimoni està gaudint d'uns dies d'esports aquàtics, excursions a la selva i relax a la piscina a Costa Rica. De moment han publicat unes quantes fotografies fent gala de dies de somni al paradís, el que ha permès que 'El Español' descobreixi a quin hotel estan allotjats. Després d'una boda espectacular, havien de trobar una vil·la impressionant per seguir gaudint. I ho han fet, als peus del volcà Arenal. 

Fa cinc dies que són al The Springs Resort and Spa, un complex de cinc estrelles que ofereix totes les comoditats imaginables. La parella ha escollit la vil·la principal, l'única que els ofereix un 100% de privacitat. Amb una superfície de 195 metres quadrats, té una capacitat per a sis persones. Envoltada de naturalesa, compta amb un jardí que envolta la immensa piscina, el jacuzzi i, fins i tot, una cascada. El cost? 1.920 € la nit. Així és l'hotel que han escollit per aquest viatge de noces.

 
Hotel de Sergio Ramos i Pilar Rubio  The Springs Costa Rica

The Springs Costa Rica

 
Piscina privada de l'hotel de Sergio Ramos i Pilar Rubio  The Springs Costa Rica

 The Springs Costa Rica

 

 

Habitació de l'hotel de Sergio Ramos i Pilar Rubio  The Springs Costa Rica

 The Springs Costa Rica

Sala d'estar de l'hotel de Sergio Ramos i Pilar Rubio  The Springs Costa Rica

The Springs Costa Rica

 
Lavabo de l'hotel de Sergio Ramos i Pilar Rubio  The Springs Costa Rica

Lavabo de l'hotel de Sergio Ramos i Pilar Rubio The Springs Costa Rica

 

Menjador de l'hotel de Sergio Ramos i Pilar Rubio  The Springs Costa Rica

The Springs Costa Rica

 

  

L'habitació principal fa 67 metres quadrats, una suite immensa amb terrassa, lavabo i mini bar. Al costat, una sala d'estar encara més gran amb un parell de sofàs de luxe. Un allotjament de luxe en el qual estan passant els seus primers dies de casats. Quina serà la següent destinació?

Més informació
 

Comentaris