Així és el nou xalet de Sergio Ramos i Pilar Rubio

Sergio Ramos i Pilar Rubio tornen a la rutina després d'una boda multitudinària i espectacular i dos viatges molt luxosos, el de noces a Costa Rica i un familiar a Egipte. El futbolista es troba al Canadà amb els companys del Reial Madrid fent-hi la pretemporada, mentre que la col·laboradora segueix de vacances amb els tres fills.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre juntos #Rn’R// Always together 

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Aquests dies de descans sembla que estan fent pensar Rubio, que ha compartit una fotografia antiga que ha fet sospitar els seus seguidors. Per què? En compartir una imatge en la qual se la veu embarassada, la qual ha acompanyat d'un missatge que dona ales a pensar que podrien estar pensant en ampliar la família.

"No sé si tornaré a veure'm amb un perfil com aquest, però he de confessar que el trobaré a faltar...", deixa escrit. Sempre havien dit que amb el tercer fill es plantaven, però s'ho hauran repensat i començaran a buscar la nena?

Cal destacar que hi ha un altre fet que podria donar encara més arguments a aquesta teoria. Queden pocs mesos perquè finalitzin les obres del seu nou xalet, segons 'Vanitatis', una casa unifamiliar de 2.800 metres quadrats de parcel·la situada a l'exclusiva urbanització de La Moraleja. Van comprar-la fa un parell d'anys, quan van començar a arreglar-la per fer-la encara més espectacular. Els hi va sortir molt bé de preu, ja que procedia d'un embargament. La van adquirir per un milió i mig d'euros quan costava més de tres milions, una gran oferta. 

 

La propietat està en obres des de llavors, ja que la van tirar a terra i l'han fet completament nova. S'espera que sigui increïble: 600 metres quadrats de casa dividits en quatre plantes. Planta baixa amb el menjador, el saló, la cuina, el lavabo i una habitació; la primera amb quatre habitacions més -totes amb lavabo incorporat- i una altra amb un gran estudi i una sala de jocs. Però és que a més a més consta d'un garatge de 176 metres quadrats, al costat d'un petit celler. I a l'exterior, una piscina immensa de 12 metres de llarg per 6 d'ample. 

Una de les reformes que han fet consta de l'aixecament d'un mur de quatre metres al voltant del perímetre, el que els ajudarà a tenir més intimitat. El que sembla clar és que tindran espai de sobres per un nou fill... 

Més informació
 

Comentaris