Els detalls més sucosos de la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos

Queden menys de dues setmanes per l'esperada boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio. La parella es dirà el "sí, vull" el pròxim dia 15, en una cerimònia que paralitzarà Sevilla. Amb 400 convidats, sembla que estan preparant una autèntica festa grossa. Fins ara no havien transcendit pràcticament detalls, ja que no volen que se sàpiga massa cosa... Ara bé, no han pogut evitar que comenci a haver-hi filtracions.

Primer de tot, començarà a les cinc de la tarda amb una tradicional cerimònia a la catedral de Sevilla. Els seus tres fills exerciran de patges, portaran els anells i les arres, el que farà que tinguin un paper protagonista. Això sí, diuen que no es permetrà l'assistència d'altres menors al convit posterior. Tampoc no hi estaran els petits Ramos Rubio? Després de la boda religiosa, es desplaçaran fins a la finca que té el futbolista als afores de la ciutat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Els nuvis no volen comercialitzar amb la boda, així que no hi haurà exclusiva a cap revista. Però sobta que hagin demanat que no hi hagi mòbils ni càmeres a la boda... És per salvaguardar la intimitat dels convidats o perquè sí que han parlat amb algú mitjà de comunicació? Un altre detall a destacar és que no rebran cap regal dels convidats, ja que han creat un compte perquè destinin aquests diners a Unicef i Piel de Mariposa. Pel que fa a la música, fa dies que s'especula amb una possible actuació d'Aerosmith o AC/DC, així com una de Niña Pastori.

Què més se sap, de moment? Sembla que la parella hauria confirmat l'assistència dels convidats trucant un per un, en una trucada que haurien aprofitat per preguntar si pateixen alguna al·lèrgia. Quin menú prepararan? El que sí que s'ha filtrat és el disseny de la invitació, que consisteix en una capseta amb un llibre negre decorat amb un unicorn. A mesura que es van passar les pàgines, haurien sortit imatges desplegables dels principals monuments de Sevilla. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Serà una boda d'etiqueta? Doncs això diuen, ja que haurien demanat que els homes vagin de jaqué i que elles no podran lluir vestits blancs, ni vermells, roses, taronges o verds. No se sap res del vestit de Pilar Rubio, que serà un dels secrets principals. Només queda esperar a les primeres publicacions de fotografies de l'enllaç, el que permetrà conèixer més detalls. 

 

Comentaris