El vídeo de la boda de Ramos i Pilar Rubio: l'església, un drac i molta festa

Pilar Rubio i Sergio Ramos volien fer una boda espectacular que fes parlar durant anys i anys. Doncs bé, sembla que ho han aconseguit. Els nuvis van ser molt generosos amb la premsa i van posar davant dels fotògrafs a l'entrada i sortida de l'església, el que va permetre veure el treballat vestit de la col·laboradora. Van celebrar el convit a la finca privada del futbolista, la que van convertir en parc d'atraccions. A l'entrada, van contestar les primeres preguntes dels periodistes i els van delectar amb les primeres paraules com a matrimoni. Ara bé, què va passar a dins era un misteri... fins ara.

I és que Pilar Rubio ha publicat el vídeo de la boda a Instagram, un recull d'imatges que permet als seus seguidors endinsar-se dins de la celebració. Se'ls veu a dins de la catedral de Sevilla, el que permet entrar en un temple sagrat que els va convertir en marit i muller. Visiblement emocionats, les imatges es detenen a deixar que el vestit de Pilar Rubio llueixi. L'entrada a l'església, el petó dels nuvis i l'arribada a la finca.

Comença la festa. Canvi de música i d'ambient per evidenciar que, efectivament, van muntar una festassa. Una roda enorme, espectacles de foc, autos de xoc, actuacions en directe... i fins i tot, el famós drac. S'havia especulat molt amb l'entrada dels nuvis, ja que Pablo Motos i Santi Cazorla van assegurar que Sergio Ramos i Pilar Rubio havien entrat al convit a bord d'un drac. Una escena espectacular que es confirma en el vídeo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Unforgettable!  @sergioramos #Rn’R #ThePerfectDay #ThePerfectPeople #ThankYou

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Ara bé, les imatges també treuen a la llum el secret millor guardat de la núvia: com era el seu segon vestit. Quan encara no l'havíem vist a cap fotografia, se la pot veure en el vídeo amb una granota vermella de transparències. 

 
Pilar Rubio amb el segon vestit de la boda  Instagram

Pilar Rubio amb el segon vestit de la boda /   Instagram

Serà difícil superar el nivell d'aquesta boda. Un dia "inoblidable" pels nuvis que ja gaudeixen del seu viatge de noces a Costa Rica. Compartiran també fotos des de la platja?

Més informació
 

Comentaris