La boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio també tindrà un toc català

Pilar Rubio ha concedit la seva última entrevista abans del gran dia. Queden poc més de 24 hores per la boda de l'any, la que l'unirà en matrimoni a Sergio Ramos. La parella ha decidit fer el pas i es dirà el 'sí, vull' en una cerimònia amb 500 convidats. La catedral de Sevilla ja ho té tot a punt, amb l'horari de visita modificat, fins i tot, perquè puguin celebrar la boda sense turistes. D'aquí passaran a l'espectacular finca del futbolista, en la qual faran les delícies dels assistents amb el banquet i actuacions en directe. Ho han intentat organitzar sense filtracions, però aquest secretisme no ha estat prou eficient. De fet, ja se saben molts detalls: des de la llista de convidats VIP, el regal espanyol que els hi donaran, el codi d'etiqueta, la invitació... fins a la contrasenya d'accés. 

La col·laboradora ha protagonitzat un posat en banyador davant dels fotògrafs, que han aprofitat per interrogar-la sobre la boda. Ha donat més detalls, el que ha fet les delícies dels seus seguidors. Però anem a pams. Perquè poc abans, 'La Vanguardia' publicava un article que treu a la llum la vena catalana que tindrà l'enllaç. I això per què? En haver contractat una empresa organitzadora que és, precisament, catalana: 'La Puta Suegra' s'hauria encarregat de tots els detalls. Tindrien previst servir l'aperitiu a les 20 h, que s'allargaria fins a les 22 h quan començaria el sopar. I a les 00:30 h, la festa: a la qual no podran assistir menors d'edat. 

Sergio Ramos i Pilar Rubio  Europa Press (1)

Sergio Ramos i Pilar Rubio / Europa Press

Pilar Rubio ha donat nous detalls sobre la cerimònia, el que ha envoltat l'entrevista a 'Lecturas' de molta expectació. Primer de tot, està nerviosa? "Una mica, però no molt. Em poseu nerviosa vosaltres i tothom que m'escriu per preguntar-me el mateix. No ho estava, però ara que m'ho dieu potser sí que he d'estar-ho". Encara no ho té tot tancat, per això: "Encara no sé ni com em pentinaré. Abans-d'ahir vaig anar a fer-me una prova a la perruqueria, que ja ho tenia clar, però li vaig proposar fer una altra cosa. Com tenim dues opcions, quan arribem a l'hotel i em pentini decidirem per una o altra, depèn de com em senti".

 

Assegura que no és casual que hagin prohibit que els convidats vesteixin d'uns colors predeterminats: "Tot té un perquè. Està fet a consciència... Crec que serà molt divertit perquè hi haurà sorpreses constants i ningú no s'espera res". Diu que no vol plorar, però que no ho descarta: "Des que som pares estem molt més sensibles". Perquè, a tot això, com està Sergio Ramos? "Com jo, una mica nerviós. Però feliç i amb moltíssimes ganes que arribi el dia".

Pilar Rubio  Europa Press

 Europa Press

Titlla "d'honor" que puguin casar-se a la catedral de Sevilla, l'escenari d'una cerimònia en la qual els seus fills tindran cert protagonisme: "Ells portaran els anells, a veure com surt! No estan nerviosos, per això, perquè són tan petits que si no els hi dius, no són conscients, se'ls hi oblida. A vegades Sergio Jr. agafa una safata i es posa a assajar. Però està a altres coses... i Marco amb els dinosaures". 

Després de la boda tenen previst marxar de viatge de noces, encara que no tenen tancat tampoc el destí: "Segurament serà a Àsia". Una boda que s'espera multitudinària, envoltada d'expectació i amb les fotos prohibides. En veurem de publicades a Instagram, per això?

Més informació
 

Comentaris