El ‘no’ de Shakira i Rosalía a cantar a la boda de Ramos i Pilar Rubio

La boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio encara fa parlar. Gastar-se més de tres milions d'euros els va ajudar a fer una cerimònia i un banquet espectaculars, encara que totes les mirades les va centrar el vestit de la núvia. La llista de convidats VIP va ser ben llarga, però avui s'està parlant d'un altre nom: el de les cantants que van rebutjar actuar durant la boda.

Niña Pastori va interpretar una cançó dins de la catedral de Sevilla, mentre que el grup 'Europe' va fer vibrar els convidats després del banquet. Ara bé, sembla que els nuvis comptaven amb l'actuació de dues grans artistes que, finalment, van declinar la invitació. 'Look' treu a la llum el lleig de Shakira Rosalía, a qui també haurien proposat que cantessin.

Només tres dies abans de la boda, la intèrpret de 'Malamente' hauria dit no a actuar-hi. Per què? En considerar que l'escenari que havien muntat no era adient. No ha transcendit el caixet que demana, per això, però sembla que va ser ella qui va declinar l'oferta.

Rosalía, de groc  Europa Press

Rosalía / Europa Press

Ara bé, com dèiem, ella no ha estat l'única que va actuar d'aquesta manera. I és que Shakira, a qui havien convidat amb Gerard Piqué, tampoc no va cantar. Però vaja, no només això, ja que de fet no va ni assistir a la cerimònia. Els seus motius? Segons el mitjà digital, podrien ser els mateixos que Rosalía: que l'escenari no tenia les condicions necessàries. I d'elles, a un altre gran artista d'èxit: Maluma. Per què no va anar-hi finalment? Sembla que per un problema amb l'avió, que no li hauria permès arribar a temps. 

Shakira  Europa Press

Shakira / Europa Press

 
Maluma  Europa Press

Maluma / Europa Press

Tres potents veus que haurien 'fallat' als nuvis. Ara bé, de ben segur que això no va tacar el més mínim una cerimònia increïble. 

Més informació
 

Comentaris