Les millors anècdotes de la boda de Sergio Ramos i Rubio

L'espectacular boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio encara fa parlar. Després d'acaparar centenars de titulars, la parella ha publicat un parell de fotografies per agrair l'assistència dels convidats i el rebombori que van donar-li els mitjans de comunicació. S'ha especulat molt amb alguns detalls de dins de la cerimònia, com el rumor que deia que els nuvis havien entrat al convit a sobre d'un nino volador en forma de drac. Què hi ha de debò en això? Els protagonistes encara no han parlat sobre la festa, però han donat permís a Pablo Motos i Santi Cazorla perquè en parlessin durant l'entrevista a 'El Hormiguero'. I dit i fet.

El presentador i el futbolista de Villareal van ser convidats a la boda de l'any, per la qual cosa han pogut donar detalls sucosos de la cerimònia. Primer de tot, han volgut deixar clar que va ser "una passada" de boda: "És la millor festa a la qual he estat a la meva vida i crec que una de les millors en les quals estaré", confessava Motos. "Ja se t'ha passat la ressaca?", reia Cazorla. I és que sembla que van aprofitar la barra lliure: "Jo només vaig beure rom, però un rere un altre", deia el futbolista. Mentre que Motos assegurava que ell havia provat de tot, des de rom fins a whisky o xampany.

Motos i Cazorla a 'El Hormiguero'

Pablo Motos i Santi Cazorla a / 'El Hormiguero'

 

Uns riures que van acabar traient a la llum una de les anècdotes més divertides de la nit, quan Pepe Reina hauria acaparat la pista de ball i hauria acabat trencant-se la camisa: "Eren les 10 del matí, vam decidir que ja era hora de marxar". I de les begudes alcohòliques, als xurros amb xocolata: "El millor va ser el got en el qual venien els xurros, que encaixava amb un gotet de xocolata, així que amb una mà podies mullar els xurros amb xocolata". 

 

Van confirmar que, efectivament, els hi van treure els telèfons mòbils. Una decisió que els hauria enfadat en un principi, però que van acabar agraint: "Va ser el millor de la festa, perquè la gent es va deixar anar i vam ser com som". Ara bé, va haver-hi un convidat amb el privilegi de quedar-se el telèfon, Florentino Pérez: "Anava veient el partit de bàsquet".

Cazorla a 'El Hormiguero'  Antena 3

 / Antena 3

Però el principal dubte era si els nuvis havien entrat, o no, volant. Un detall que ningú no es creia fins que Motos i Cazorla ho van confirmar: "Sí, sí. Estàvem tots davant l'escenari quan va començar a sentir-se la cançó d'Europe i ens vam adonar que eren ells tocant-la en directe! I mentrestant vam veure com Pilar i Ramos arribaven a l'escenari des del cel, ja que anaven a sobre d'uns dracs! He de reconèixer que en un principi em vaig creure que eren de debò". Una entrada triomfal que seria només una mostra de l'especularitat de la cerimònia.  

Més informació
 

Comentaris