El germà de Sergio Ramos i Lorena d'OT esperen el seu primer fill

René Ramos i Lorena Gómez estan esperant el seu primer fill. Així ho assegura la revista 'Semana' en exclusiva, que treu a la llum l'embaràs de la cantant d'OT. El germà de Sergio Ramos va començar a sortir amb la concursant del famós concurs musical fa poc més d'un any, però sembla que la relació està prou consolidada com per fer un pas tan important.

La notícia no deixa de ser sorprenent, per això, ja que la parella portava poc temps i tot just ara començava a enfrontar-se als primers rumors sobre la seva presumpta boda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Lorena Gómez (@lorenagomez_) el

Sembla que de moment deixaran aparcat el tema del matrimoni, ja que estarien centrats en organitzar-ho tot per a l'arribada del seu primer fill en comú. Un embaràs que es començava a sospitar fa un parell de dies arran d'una fotografia de la cantant en la qual se li veu la panxa una mica més voluminosa que de costum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te elegiría una y mil veces. M Ú S I C A

Una publicación compartida de Lorena Gómez (@lorenagomez_) el

La família Ramos estaria a pocs mesos d'ampliar-se, llavors. Un nen que arribarà el 2020 i del qual encara no se sap ni el sexe ni el temps de gestació. Segons fonts properes a la parella, això sí, ambdós estarien molt il·lusionats amb la notícia. De moment no s'han pronunciat al respecte, ja que volen ser prudents i assegurar-se que tot va bé abans de fer-ho oficial.

 

Un Nadal molt especial per a la família, amb el germà de Sergio Ramos preparant un disc nou i un canvi radical a la seva vida amb l'arribada del bebè.

Més informació
 

Comentaris