Sergio Dalma: "Necessitem calmar els ànims i molt de diàleg"

Sergio Dalma celebra 30 anys de carrera amb un disc de vells clàssics revisats i tres noves cançons a manera de tast del que pot ser el seu futur immediat. 

En una entrevista a l'ACN, ha promocionat aquest nou projecte però també ha aprofitat per comentar què pensa sobre la situació política catalana actual: “Quan notes que la societat està patint, com ara, et sents molt decebut dels polítics que tenim, d’una banda i de l’altra”. La seva suggerència, “calmar la situació, buscar el diàleg i l’apropament”.

En aquest sentit, Dalma ha inclòs en la selecció de cançons de tota una trajectòria ‘Bandera Blanca’: “Amb tot el que estem vivint ara, és una cançó que escolto i em dona un bon rotllo, sensació de pau. (...) Al final, necessitem calmar la situació, els ànims, buscar molt el diàleg i l’apropament”, reflexiona en conversa amb l’ACN per a la promoció del seu nou disc ’30... Y tanto’.

Sergio Dalma  Europa Press

Sergio Dalma / Europa Press

 

Amb cançons de tota una trajectòria però també amb noves peces, el disc de Dalma mira tant al passat com al futur. En aquest sentit, l’artista admet “l’addicció” que provoca la seva professió. “És difícil prendre la decisió de pensar les botes, aquesta feina enganxa molt”, diu. No obstant això, el cantant tampoc vol arribar a “passejar-se” de molt gran pels escenaris. “Perquè el dia que no tingui aquesta connexió amb el públic i que no pugui fer el concert que vull fer, ja no ho gaudiré”, assegura.

Més informació
 

Comentaris