Sergio Dalma, preocupat per les protestes a Catalunya: "La gent està patint"

Sergio Dalma estrena aquesta setmana nou àlbum, un disc en el qual recull els seus principals èxits i hi afegeix tres cançons noves per commemorar els 30 anys que porta a sobre dels escenaris. 

El sabadellenc està d'enhorabona, però avui és notícia per unes declaracions que ha fet al diari 'ABC' en les quals parla sobre la situació política a Catalunya. I és que després de 27 anys vivint a Madrid, torna a Barcelona: "He pensat que és el moment de tornar i estic molt feliç. Tenia la sensació d'haver-me perdut moments del dia a dia amb els meus pares i volia estar amb ells".

El cantant mai no ha estat d'acord amb l'independentisme, però s'ha posicionat públicament a favor del referèndum pactat i legal. Ara ha deixat clar que creu que la situació s'ha anat de les mans: "He sentit molta impotència. No veus una manera d'arreglar-ho. Tothom té dret a defensar les seves idees, però no es pot arribar a aquests extrems. Ho han fet malament ambdues parts i aquest és el problema".

Sergio Dalma :: Europa Press

Sergio Dalma / Europa Press

 

Aquest diumenge els ciutadans estan convocats a les urnes, però Dalma dubta que aquestes noves eleccions solucionin res: "Oblidem-nos de les eleccions i busquem una solució, perquè la gent està patint".

Més informació
 

Comentaris