Sergi Roberto i Coral anuncien embaràs amb un divertit missatge

Només fa uns dies que Sergi Roberto i Coral Simanovich celebraven el primer aniversari de bodes. El futbolista del Barça i la model israeliana, però, tenen una notícia encara més especial a celebrar: estan esperant el seu primer fill

El català és un dels joves més prometedors de l'equip, després d'haver-se guanyat un lloc destacat a la plantilla titular. Però la premsa rosa només parla d'ell per la relació amb Coral. Tenen 28 i 27 anys respectivament, per la qual cosa afronten aquesta maternitat amb un munt de ganes, força i il·lusió.

Ho han anunciat ells mateixos a Instagram d'una manera ben original. Han publicat la mateixa fotografia, encara que ella hi ha aplicat el filtre del blanc i negre: abraçats i amb unes cares radiants que evidencien l'emoció i la felicitat que senten. El més divertit? Els missatges amb els quals han acompanyat les imatges. Coral escrivia: "Hi ha un muffin al forn", mentre que el seu marit seguia la broma en el seu perfil privat: "Alguna cosa s'està fornejant...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Something’s baking 

Una publicación compartida de Sergi Roberto (@sergiroberto) el

La parella ha rebut moltíssimes felicitacions, de part dels companys del Barça i de les seves dones. Ara bé, Coral està integrada també en un grup d'influencers que s'han bolcat a celebrar la notícia. Entre elles? Laura EscanesMaria Pombo

 

Un embaràs que arriba, com dèiem, poc més d'un any després de l'espectacular boda que van celebrar a Tel Aviv. La parella es va casar pel ritual jueu en un romàntic enllaç i posteriorment van viatjar fins al Japó de viatge de noces. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 year ago...  30.05.2018 

Una publicación compartida de Sergi Roberto (@sergiroberto) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HELLO JAPAN 

Una publicación compartida de Coral Simanovich (@coralsimanovich) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kyoto 

Una publicación compartida de Sergi Roberto (@sergiroberto) el

 

Coral està graduada per l'escola d'enginyeria i disseny de Tel Aviv, però no para de viatjar per la feina de model que exerceix. A més a més, té la seva pròpia marca de roba. Tot, mentre Roberto compagina la seva feina al Barça amb una carrera d'Administració i Direcció d'Empreses. Dues vides que hauran d'adaptar-se a l'arribada d'un bebè molt desitjat. Haurem d'esperar uns mesos per saber si es tracta d'un nen o d'una nena. Quin nom escolliran?

Més informació
 

Comentaris