Risto reacciona a la sentència i li plouen insults ferotges

Risto Mejide també ha reaccionat a la sentència, encara que amb un escrit molt diferent del que ha publicat Pilar Rahola. El presentador de 'Todo es mentira' no ha volgut mullar-se gaire, però això no ha impedit que el linxin contundentment.

"Al·lucino amb la rapidesa amb la qual la gent és capaç de llegir-se les 493 pàgines d'una sentència judicial. Perquè després diguin que en aquest país no es llegeix", denunciava irònicament.

La reacció dels seus detractors no s'ha fet esperar, com era d'esperar. Què li han dit? De tot, tot deixant-lo completament verd. I com ha reaccionat ell? Fent RT als insults més greus, per tal de riure-se'n i demostrat que no l'afecten gaire.

"Ets un retardat i un imb... Si mai et passa res, cosa que no desitjo, serem els primers en riure'ns de tu", "Ets un subn... Quin p... ridícul ets. Ves a cuidar del teu net, corre. Gilip...", "És impossible ser més cínic que tu", "Al·lucino com hi pot haver gent tan estúpida per veure els teus programes de m... Sense parlar ja de la teva qualitat humana", "Necessitaries llegir-la per saber què està passant? Per gent com tu tenim el país que tenim" o "Desgraciat llepaculs" són alguns dels més suaus que li han dedicat.

 

Entre ells, una crida d'atenció destacada: la de Pilar Rahola. La col·laboradora televisiva ha denunciat el seu tuit: "No, Risto. No. Avui la brometa no". Però ell no ha callat, ja que ha respost amb un missatge encara més contundent: "Vaaaya, doncs si això torno demà. A veure si puc exercir llavors el meu dret a la llibertat d'expressió. Se'm cuida mentrestant, doña Pilar".

Encara que això no ha impedit que alguns seguidors intentin defensar-lo davant d'aquesta allau de crítiques ferotges: "És fascinant veure com aquells que defensen que els condemnats només van expressar les seves idees lliurement, t'estan dient de tot menys maco i no només això, estan atemptant contra els teus fills, que no tenen res a veure, només per expressar-te".

Més informació
 

Comentaris