Dulceida dona la cara finalment i opina sobre la sentència del procés

La publicació de la sentència del procés ha donat ales a molts famosos a pronunciar-se al respecte. Hem sentit presentadors, còmics, cantants... Però d'influencers només s'havia pronunciat Pelayo Díaz, l'únic a atrevir-se a dir la seva sobre un tema polític molt espinós. El dissenyador ha estat dels pocs en comentar obertament què en pensa, ja que altres dels més famosos preferien mantenir-se totalment callats i no opinar ni a favor ni en contra. Especialment els catalans. Per què? Segurament, per evitar conflictes amb algunes de les marques que promocionen. 

Això provocava que els seus seguidors s'enfadessin, per això, ja que ho consideren una falsedat incoherent amb la transparència de la qual sempre fan gala. Una de les instagrammers que més crítiques ha rebut per mantenir-se callada davant els aldarulls que s'estan vivint a Barcelona ha estat Dulceida. És considerada l'abella reina de les influencers i, a més a més, és catalana. Com és que no ha dit absolutament res sobre les condemnes o les protestes posteriors?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

La jove es troba a Madrid, fent costat a la seva dona Alba Paul en un projecte sorpresa que està preparant. Des d'allà finalment ha decidit donar la cara i contestar les desenes de crítiques que està rebent com a conseqüència del seu silenci: "Estic trista, i és per això que no he comentat res per Instagram durant aquests últims dies. Precisament per tot el que està passant. He rebut molts missatges, la majoria amb males paraules i insults perquè digui alguna cosa sobre la sentència. No ho he fet fins ara, però no per no perdre diners o seguidors. Mai no he parlat sobre política, i de fet, no sabria expressar-me bé al respecte tot i que he llegit molt sobre el que està passant, així que he preferit no dir res. Us poso una opinió que reflecteix una mica el que penso", deia abans de publicar un enllaç al monòleg de Buenafuente en el qual denunciava que tot venia derivat d'un fracàs de la política.

Els seguidors no es quedaven contents amb això, així que Dulceida era una mica més clara: "No sóc independentista, ja ho he dit altres vegades, però no passaria res si ho fos. No es tracta d'això. Respecteu totes les opinions, si us plau, no discutiu per política. Mai no parlo sobre això ni ho faré més, així que tanco el tema".

Dulceida parla sobre la sentència del procès  Instagram

Instagram

La seva dona, l'Alba Paul, també ha volgut pronunciar-se finalment al respecte. Ho ha fet amb dos missatges a Instagram: "Dies tristos per a tots... fins i tot per aquells que semblen estar cecs. Proporcionalitat? En comptes d'unir un poble, el que estan aconseguint és separar-lo encara més. No es pot ignorar el que està passant". Un missatge que escrivia tot acompanyat un tuit en el qual es llegia el següent: "Et pot semblar millor o pitjor la independència, et poden semblar millor o pitjor els actes del govern de Catalunya i el Parlament el 2017. Però a ningú amb dos dits de front li poden semblar bé les penes de presó equiparables a un assassinat per allò". 

 
Alba Paul es pronuncia sobre la sentència del procès  Instagram

Alba Paul es pronuncia sobre la sentència del procès /  Instagram

Alba Paul, la dona de Dulceida, es pronuncia sobre la sentència  Instagram

Instagram

Una Alba molt més contundent i clara que Dulceida, que opta per no dir massa cosa al respecte. Caldrà veure si amb aquestes paraules han calmat els ànims entre els seus seguidors. 

Més informació
 

Comentaris