Buenafuente fa paròdia dels aldarulls a Barcelona

Andreu Buenafuente ha tornat a reaccionar davant un nou dia de protestes a Barcelona. La publicació de la sentència contra els líders independentistes ha fet molt de mal a bona part de la població catalana, que s'està bolcant en manifestar el seu rebuig a les altes condemnes que els han imposat. Uns aldarulls que estan donant ales a moltes cares conegudes, que no dubten en opinar públicament sobre el tema.

El presentador va parlar al respecte en un monòleg àcid i molt sincer en el qual titllava la situació de "fosca" i ho relacionava tot amb un "fracàs dels polítics i de la política", que no han sabut solucionar un gran problema i estan eixamplant "la gran bretxa" que ens separa.

Andreu Buenafuente  Movistar +

Andreu Buenafuente /  Movistar +

Es van comentar molt aquestes declaracions, però ara n'ha tornat a parlar. Ho ha fet d'una manera molt diferent, però, passant a la clau de l'humor i la paròdia. De nou, el seu programa de Movistar + 'Late Motiv' ha estat l'escenari perfecte per dir la seva: "Afortunadament, enmig d’aquest panorama, sempre hi ha un foradet per l’humor per sort. Hem sabut que un congrés punter en tecnologia va marxar de Hong Kong, on estava previst per fugir de les protestes d’allà (que allà també està la cosa guapa…) i van decidir anar a un lloc tranquil. Quin van escollir? Barcelona. I llavors arriben a Barcelona el dia del cèrcol a l’aeroport. Això és mala sort. El congrés era sobre 5G, que significa 5 gafes".

Una introducció divertida que només era el principi: "El que està clar és que hi ha un clima estrany. Fins I tot la Lliga de futbol ha demanat que el Barça-Madrid que s’ha de jugar al camp nou es jugui a Madrid. Home… posats a demanar, Llarena, dicta també una euroordre perquè Messi no pugui viatjar. Bé, intentarem evitar això. Esperem que els nostres líders polítics sàpiguen calmar els ànims i deixin les declaracions incendiàries".

I és que el català considera que l'única cosa que estan aconseguint és donar la impressió que a Barcelona tot està malament: "Se sent cada cosa que sembla que Barcelona sigui l’escenari de l’escena final de la pel·lícula ‘El club de la lucha'. Recordeu? Una pel·lícula que precisament ara fa 20 anys. Recordem l’escena".

 

I a continuació, emetien un muntatge amb aquesta escena en la qual una parella observa la destrucció d'una ciutat. El programa, però, ha volgut parodiar la situació actual i mostrava les cares d'Ada Colau i Quim Torra a sobre dels actors. Un vídeo en el qual se'ls veu donant-se la mà mentre veuen destruir-se Barcelona, amb una imatge de la Sagrada Família inclosa. 

Quim Torra en un muntatge de 'Late Motiv'  Movistar +

Quim Torra en un muntatge de 'Late Motiv' / Movistar +

Quim Torra i Ada Colau veuen com es crema Barcelona en un muntatge de 'Late Motiv'  Movistar +

Quim Torra i Ada Colau veuen com es crema Barcelona en un muntatge de 'Late Motiv' / Movistar +

Molts teleespectadors han manifestat a Twitter que no troben lògic que apliquin l'humor en parlar d'una situació tan greu. Ha rebut crítiques i han tornat a denunciar que sigui tan "equidistant", però res a veure amb les darreres declaracions. Tornarà a parlar al respecte, això segur. 

Més informació
 

Comentaris