Niño de Elche i Los Planetas fan una versió antinacionalista dels Segadors

Fuerza Nueva, el combinat musical format pel Niño de Elche i Los Planetas, han publicat aquest dimecres una adaptació de l'himne dels Segadors. Han aprofitat la Diada com l'escenari ideal per donar publicitat a un tema amb el qual pretenen carregar contra el nacionalisme català.

Han escollit com a títol 'Canción para los obreros de Seat', pel qual s'han inspirat en un anònim recollit per Guy Debord el 1981 que parla d'un grup de cinc proletaris dedicat a expropiar empreses i bans per ajudar aquells que fan vaga i que no tenen feina.

Amb un videoclip molt cridaner i un xic estrafolari, fins i tot projecten una imatge de Carles Puigdemont en un tatuatge mentre de fons se sent: "On són els millors? On estan els teus defensors?".

 

Asseguren que l'objectiu d'aquesta cançó és alliberar l'himne dels Segadors del "pes retrògrad" del catalanisme, el qual consideren que està servint a una "millor causa".

La lletra no pot ser més significativa: "Barcelona, gran ciutat, perdudes van les teves conquestes en mans catalanistes al servei de l'Estat del foment de la feina. Amb la pistola, germans proletaris! On està la teva bandera? Destruïm totes les presons i que apuntin bé els canyons de la gent dels barris de la Seat i els portuaris".

Més informació
 

Comentaris (7)
PDM Fa 1 mes
Allò que a Quebec i a Escòcia va ser quelcom normal, sense problemes i insults, a Catalunya és, per ara, una quimera: no només això, et diuen nazi, supremacista, adoctrinat... I a sobre, qui rep les hòsties ets tu, i a qui posen a presó és als teus líders. Això sí, som lo pitjor. Espanya, país de merda (i ben gran).
Fat Boy Fa 1 mes
Molt adequat aixo de Fuerza Nueva (ni capitalismo ni comunismo). Segur que estan per la Revolucion Nacionalsindicalista.
Que fàcil atacar al colonitzat. Fa 1 mes
Sempre tens el poder que et protegeix. Com els feixistes que surten a pelar independentistes i saben que l'estat els protegeix. Planetas i Elche saben que no els passarà rès, quan potser els hauriem de trencar la cara per feixistes, però encara en treuran contractes de concerts... de vox? Molt revolucionaris desquerres però cagats davant l'estat franquista. Incapaços de teixir aliances. Amarats d'autoodi. Gràcies per res pijoprogres. Encara que no hi fóssim, tampoc veurieu d'on ve el pr
Voltors rondant Catalunya. Fa 1 mes
La SEAT no és una empresa feixista?
La ignorancia és molt atrevida. Fa 1 mes
El nacio alisme banal dels planetas/elche és un gran exemple del que provoca.
Cínics Fa 1 mes
Pijoprogres intentant capitalitzar i minimitzar Catalunya en el migrat ambit de la barcelona totalitaria espanyola, amagada rere la republica petò espanyola, apatrides molt espanyols, internacionalistes però espanyols, multiculturals però mai de la cultura catalana... i na fent. El covard sempre s'atrebeix amb el feble, sempre l'hi és més exigent. No atacaran pas a l'esta, no.
tinc l´impressió Fa 1 mes
que ni el neng d´elx ni los planetas tenen el graduat escolar.