Tercera boda de Scarlett Johansson en deu anys: qui és el nou nuvi?

Els rànquings d'actrius més guapes del panorama internacional sempre inclouen Scarlett Johansson. L'actriu nord-americana ha viscut envoltada d'una aura expectació mediàtica immensa des que comencés a destacar a Hollywood, una vida lligada a la gran pantalla que l'ha convertit en una autèntica estrella. Ha triomfat, d'això no hi ha dubte: un èxit que ha sumat una nova pel·lícula, l'última entrega de 'Los Vengadores'.

Durant l'estrena del film la vam poder veure a sobre de la catifa vermella, acompanyada per la seva parella. Fa un parell d'anys que surt amb el còmic Colin Jost, guionista de l'exitós programa 'Saturday Night Live'. Doncs bé, ara han decidit formalitzar la relació i passar per l'altar. Així ho confirmen els mitjans nord-americans, que parla de compromís. Encara no tindrien cap data fixada, encara que s'espera que l'enllaç sigui en els pròxims mesos. 

Scarlet Johannson i novio  Europa Press

Europa Press

Què comporta aquesta bomba? Que Scarlett Johansson es casarà per tercer cop... en deu anys. L'actriu, de 34 anys, va casar-se el 2008 amb l'exitós Ryan Reynolds, però van divorciar-se tres anys després. El 2014 va tornar a passar per l'altar, aquest cop amb el periodista Romain Dauriac, pare de la seva filla Rose de quatre anys. De nou, va divorciar-se tres anys després... quan començaria a sortir amb el seu nou promès, durant l'estiu del 2017.

 
Scarlet Johansson i novio 2  europa press

Europa Press

Aquesta serà la primera boda pel nuvi, que sempre parla meravelles de la seva promesa. Es van conèixer entre els bastidors del programa, un espai que ha tingut l'actriu com a convidada en diverses ocasions. Aconseguirà estar casat amb ella més de tres anys?

Només cal recordar una de les cites més polèmiques de Johansson, quan va dir que mantenir una relació monògama no era "natural" i suposava "massa feina". Serà aquesta la boda definitiva?

 

Comentaris