Una revista francesa fa Sarkozy més alt que Carla Bruni i plouen les mofes

Nicolas Sarkozy protagonitza l'últim escàndol de la premsa francesa. L'expresident apareix amb la seva dona, Carla Bruni, a la portada de la revista 'Paris Match' com una parella triomfadora. Abraçats i somrients, sense ser conscients de la repercussió que generaria la fotografia. Per què? En ser escandalós el retoc que s'hi aprecia a simple vista.

Sarkozy i Carla Bruni, a la controvertida portada de 'Paris Match'

Sarkozy i Carla Bruni, a la controvertida portada de 'Paris Match'

El problema passa per l'altura del polític francès, ja que se'l veu molt més alt que Bruni quan a la vida real fa 10 centímetres menys que ella. Les seves aparicions públiques sempre han demostrat aquesta diferència d'alçada, que s'accentua quan la model porta sabates de talons. Se sap que Sarkozy acostuma a intentar dissimular aquesta diferència amb diferents trucs, com l'afegir una falca interior a les sabates. Ara bé, és possible créixer tantíssim de manera artificial per aconseguir aquesta diferència amb Bruni?

Com era d'esperar, el retoc no ha passat desapercebut. Ràpidament s'han escrit centenars de mofes a Twitter, amb els usuaris molt sorpresos pel sobtat 'creixement' de l'expresident: "Fins a quina edat es creix a França?", es pregunten molts irònicament.

 

La revista, davant l'allau de burles, ha negat que hagin fet retoc fotogràfic. Potser no hi ha hagut photoshop, d'acord, però no poden negar que han ajudat Sarkozy a ser més alt. Una estirada del francès que ha donat ales als usuaris de la xarxa per riure.

 

 

Més informació
 

Comentaris