Sara Carbonero, operada d'un càncer d'ovaris

Duríssim cop per a la família Casillas Carbonero. El matrimoni passa per un molt mal moment, ja que han rebut males notícies només tres setmanes després de l'infart que va patir el porter de l'Oporto... Sara Carbonero ha estat operada per un càncer d'ovaris.

La periodista ho ha explicat a Instagram, en un emotiu comunicat en el qual ha confessat que en una visita ginecològica van veure-li un tumor a un ovari que acabava sent maligne. Ràpidament va ser intervinguda, però encara li queden uns mesos de tractament que no seran gens fàcils. La mala ratxa de la parella és evident, encara que, afortunadament, l'operació ha estat un èxit. Encara es troba ingressada, per això, acompanyada de familiars i els amics més propers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando aún no nos habíamos recuperado de un susto, la vida nos ha vuelto a sorprender. Esta vez me ha tocado a mí, esa dichosa palabra de 6 letras que todavía me cuesta escribir. Hace unos días en una revisión, los médicos me vieron un tumor maligno de ovario y ya he sido operada. Todo ha salido muy bien, afortunadamente lo hemos pillado muy a tiempo pero todavía me quedan unos meses de lucha mientras sigo el tratamiento correspondiente. Estoy tranquila y con la confianza de que todo va a salir bien. Sé que el camino será duro pero también que tendrá un final feliz. Cuento con el apoyo de mi familia y amigos y con un gran equipo médico. Aprovecho para pedir desde aquí a mis compañeros periodistas el respeto y la comprensión con los que siempre me habéis tratado, especialmente en estos momentos tan difíciles y delicados para mí y mi familia.

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

"Quan encara no ens havíem recuperat d'un ensurt, la vida ens ha tornat a sorprendre. Aquest cop m'ha tocat a mi, aquesta maleïda paraula de 6 lletres que encara em costa escriure. Fa uns dies, en una revisió els metges em van veure un tumor maligne d'ovari i ja he estat operada. Tot ha sortit molt bé, afortunadament l'hem pillat molt a temps però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent", afirmava. 

Ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors, tot assegurant que està convençuda que tot sortirà bé: "Sé que el camí serà dur, però també que tindrà un final feliç. Compto amb el suport de la meva família i amics i amb un gran equip mèdic".

Ha aprofitat per demanar respecte als periodistes, que tinguin en compte que estan travessant uns moments "difícils i delicats". 

sara carbonero 2 europa press

Europa Press

 

El seu marit ha contestat la publicació amb una cita que reflecteix que està al seu costat i que li demana que sigui forta: "Un mar tranquil mai no va fer un bon mariner". Ella, per la seva banda, acompanyava l'escrit d'un vers d'un poema d'Haruki Murakami: "I una vegada que la tempesta acabi, no recordaràs com ho vas aconseguir, com vas sobreviure. Ni tan sols estaràs segur si la tempesta ha acabat realment. Però una cosa és segura: quan surtis de la tempesta, no seràs la mateixa persona que va entrar en ella. D'això tracta aquesta tempesta".

La publicació s'ha omplert de comentaris de suport de celebritats de tots els àmbits, des d'esportistes d'elit fins a periodistes i models. Una notícia que fa entendre una mica més el perquè de la celebració "apagada" de l'aniversari de Casillas, que afirmava que no havia estat gaire bo. Ara només toca ser forts i seguir lluitant. 

Més informació
 

Comentaris