Novetats en l'estat de salut de Sara Carbonero

Sara Carbonero va espantar de valent els seus seguidors en confessar que havia hagut de ser operada després de detectar-li un tumor maligne en un ovari. Centenars de cares conegudes van bolcar-se en enviar-li missatges d'ànims, mentre que el seu marit no se separava del seu costat a l'hospital.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

Una mala notícia que arribava només un parell de setmanes després de l'infart d'Iker Casillas, el que convertia la situació en encara pitjor. Afortunadament, l'operació va ser tot un èxit i la periodista pot centrar-se ja al tractament del càncer.

 

Després d'una setmana ingressada, Carbonero ha rebut l'alta de l'hospital i ha tornat a casa. Amb una imatge d'un ram de flors, s'ha dirigit als seus amics i coneguts per agrair tot el suport rebut: "Ja a casa i tot en ordre. Moltíssimes gràcies per totes les mostres d'estima que he rebut aquests dies. M'encantaria respondre una per una, però és impossible. Ara toca posar-se forta i seguir. Gràcies a tots de tot cor". 

 

Va ser ella mateixa qui va explicar que l'operació havia estat un èxit: "Aquest cop m'ha tocat a mi, aquesta maleïda paraula de sis lletres que encara em costa escriure". El tractament serà dur, però segur que té al seu costat la família i el grup d'amics que ha omplert la seva publicació de tendres missatges. 

Més informació
 

Comentaris