Santiago Segura publica una foto de petit i confessa que va patir assetjament

Són cada vegada més els famosos que confessen haver tingut una infància complicada. L'assetjament escolar acostuma a ser l'episodi més recurrent, el que es torna a demostrar en un nou cas. Santiago Segura ha confessat que ell també va patir-ne, en un escrit molt sincer que ha compartit a Instagram.

Acompanyant una fotografia seva amb 14 anys, el director de cinema publica un text en el qual denuncia el malson que va viure a l'escola. Una experiència molt complicada de la qual dona detalls: "Entrant a l'adolescència, gras, amb ulleres, torejant el bullying com millor podia, intentant reclutar amiguets que m'ajudessin a fer curtmetratges amb la meva tomavistas súper 8, tot estudiant sempre a última hora per aprovar assignatures que no m'interessaven".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 años, entrando en la adolescencia, gordo, con gafas, toreando el “bullying” como mejor podía, intentando reclutar amiguetes para que me ayudasen haciendo cortometrajes con mi tomavistas súper-8, estudiando siempre a última hora para aprobar asignaturas que no me interesaban, leyendo tebeos todo el rato, dibujando en cualquier espacio en blanco, incapacitado para cualquier tipo de actividad gimnastica, adicto a las sesiones de programa doble de cines de barrio, a los milhojas de Nata y crema, a la televisión y con un negocio de compra/venta/cambio de cómics en El rastro... así era yo. #misaventurasenelsigloxx

Una publicación compartida de Santiago Segura (@ssantiagosegura) el

"Llegint còmics tota l'estona, dibuixant en qualsevol espai en blanc, incapacitat per a qualsevol activitat gimnàstica, addicte a les sessions de programa doble de cinemes de barri, les milfulles de nata i crema, la televisió i amb un negoci de compra/venda/canvi de còmics a 'El Rastro'. Així era jo", descriu l'actor.

Fa només un parell de setmanes, a més a més, va fer una altra denúncia pública en el seu perfil d'Instagram. I és que va voler compartir una experiència traumàtica que hauria marcat la seva relació amb els fotògrafs. Per què? En veure publicada una fotografia seva en portada que no va fer-li gens de gràcia: "El fotògraf em va dir que em tragués la camisa, que creués els braços i que, si us plau, no somrigués. Que era molt millor per a la foto, que estava disparant en blanc i negre...".

 
Santiago Segura rep un premi  Europa Press

Santiago Segura / Europa Press

"Jo no estava gens convençut però la meva inexperiència em va fer-li cas en tot. Quan em vaig veure en aquella portada em vaig sentir realment absurd. Des de llavors no he fet molt de cas als fotògrafs, si em truquen per algun projecte personal, un llibre seu o el que sigui, sí que em poso a les seves mans. Si la foto és per il·lustrar una entrevista que m'han fet, poso la cara que em ve de gust", explica. 

 

Segura s'ha despullat davant dels seus seguidors, que ja coneixen una mica més de la seva vida. Ell, de moment, se centra en presentar un nou programa de TVE sobre esquetxos, que estarà dirigit per José Mota. L'objectiu? Que actors de comèdia i monologuistes ofereixen una singular versió del món.

Més informació
 

Comentaris